traducció - translate - traducción

19.10.13

AIXÍ CONSTRUEIXEN LA GUERRA BRUTA. TOTHOM EN GUÀRDIA !!

JA TRIGAVEN

 | Actualitzat el 19/10/2013 a les 00:18h
Arxivat a: Nació.cotANCProcés català

Els hi explicaré una història. Dimecres d'aquesta setmana un dels coordinadors d'una de les sectorials de l'Assemblea Nacional Catalana, el qual anomenarem "4", va rebre un estrany correu electrònic. El mail procedia d'una empresa argentina de seguretat, TAMCE, acrònim de Tecnología Avanzada de Medidas y Contramedidas Electrónicas.

El correu electrònic responia una suposada demanda d'oferta demanada hipotèticament per "4" per a la compra de aparells d'escoltes i armes lleugeres per valor de 140.000 euros. A la vista del mail rebut, "4" es va espantar. Algú hauria craquejat les dades de "4" i amb aquestes hauria fet una petició de preu a l'empresa argentina de seguretat i protecció.

Qui fos que s'hagués fet passar per "4" va cometre una errada en una de les dades personals: va escriure una grafia molt pròpia de la llengua catalana en espanyol. El mail ha estat denunciat als Mossos que només podran fer alguna cosa si esbrinessin l'adreça IP del qui hauria fet la petició. Impossible, vaja.

Paral·lelament, dos membres més de l'ANC han rebut "respostes" de suposades peticions d'ofertes a majoristes d'armes. El modus operandi seria el mateix: un mail remès des del suposat majorista amb les dades personals dels responsables de l'ANC oferint preu per la compra d'armament, en aquest cas, escopetes.

Dos fets que podrien indicar només dues coses. Una broma molt treballada o bé que algú o alguna cosa intenta construir proves incriminatòries a membres destacats de l'ANC. Documents que podrien soscavar la millor marca de l'Assemblea: el civisme i el pacifisme. Tot és possible.

De fet, penso que ja trigaven. Només cal pensar que agradi o no estem en un estat on apareixen informes de la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals de la policia espanyola sense firmar que incriminen líders polítics en plena campanya electoral.  I, a sobre el ministre de l'Interior avisa que no pot garantir que no en surtin uns quants més.


Share/Bookmark