traducció - translate - traducción

17.5.14

La lluita del col.lectiu docent continua. A Mallorca un professor en actiu de l'IES Llucmajor s'ha posat en vaga de fam.

M. Antònia Font, del Sindicat STEI-i, visita en Jaume Sastre

COMUNICAT DEL SINDICAT STEI-I


La lluita del col.lectiu docent continua. A Mallorca un professor en actiu de l'IES Llucmajor s'ha posat en vaga de fam per protestar per la politica educativa de Jose Ramon Bauzá i per demanar que el president negociï amb els docents.L'STEI fa suport al professor  Jaume Sastre, que ahir es va posar en vaga de fam.

El nostre sindicat ha convocat la comunitat educativa -i els ciutadans que s'hi vulguin afegir- dia 19 de maig a les 19.00h a fer una concentracio verda i silenciosa davant el Consolat de la Mar, seu del govern balear per demanar diàleg, negociació i consens amb el lema "Callarem fins que ens escolteu". Hi haurà mitja hora de silenci col.lectiu. Serà una altra mesura de la lluita no violenta. Aquesta concentració ja compta amb el suport d'altres sindicats i organitzacions de la comunitat educativa. Per dilluns dia 12 de maig, a l'STEI, hi ha prevista una reunió amb els representants de la comunitat educativa per tractar d'aquesta i d'altres mobilitzacions i propostes que volem dur endavant x defensar un sistema educatiu illenc de qualitat, inclusiu i en català durant aquest final de curs.

Share/Bookmark