traducció - translate - traducción

18.1.19

Arremanguem-nos i a treballar #CapALaIndependència

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Cap a la Independència

Acabem de presentar públicament la campanya del judici a l’1 d’octubre. A partir d’avui, comencem a fer públic el treball de moltes setmanes i mesos per transformar aquest judici en una defensa aferrissada al dret a l’autodeterminació.

Per començar, avui hem presentat el vídeo promocional que farem circular arreu del món per demostrar que el dret a l’autodeterminació és un dels drets, amb molts d'altres, que al llarg dels anys i de moltes lluites s’han aconseguit. Un dret més que no es pot criminalitzar, com pretén fer el judici a l’1-O.

Així, des de l’Assemblea focalitzarem la vessant política del judici, reivindicant el dret a l’autodeterminació. Perquè és precisament com a conseqüència d’haver-lo exercit que la repressió de l’Estat espanyol és tan ferotge i ha fet seure al banc dels acusats els responsables polítics d’haver organitzat el referèndum. L’èxit de l’1-O demostra que els drets i les llibertats, especialment el d’autodeterminació, estan perseguits a l’Estat espanyol.

Per aquest motiu, ferm una crida a la societat civil d’arreu d’Europa i del món perquè faci un pas endavant i s’impliqui en la defensa del dret a l’autodeterminació del poble català. Per això, hem anomenat la campanya com a Make a Move, amb l’etiqueta #MakeaMove, per demanar que tothom es mogui pels drets fonamentals. Així mateix, hem engegat la pàgina web www.makemove.cat, des d’on es coordinaran accions i on es podrà consultar tota la informació.

Per poder arribar a més països i a més gent, necessitem finançar aquesta campanya, i per això us demanem un esforç més. En aquest enllaç podreu fer un donatiu per poder dur a terme aquesta denúncia internacional. Sense el vostre esforç i col·laboració, serà impossible seguir endavant. I, ara, més que mai, hem d’arribar més lluny, des del convenciment de defensar el referèndum i el seu mandat vinculant.

Arremanguem-nos i a treballar #CapALaIndependència.
#MakeaMove

Secretariat Nacional

Assemblea Nacional Catalana





Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark