traducció - translate - traducción

3.12.10

RÀDIO ARRELS (CATALUNYA NORD) NECESSITA AJUDA


RÀDIO ARRELS, 2011: Trentè aniversari i ... any complicat!PDFImprimeixCorreu electrònic
Comunicat de premsa de ràdio ARRELS
Ràdio Arrels
Hauríem volgut anunciar només bones noticies: la preparació del 30° aniversari, la inauguració d'una delegació de Ràdio Arrels a Ceret d'aquí un parell de mesos....

Però una sèrie d'esdeveniments posen Ràdio Arrels en dificultat.
En tota transparència: els fets i les explicacions.
La Generalitat de Catalunya triga a pagar una part de la subvenció 2009 i la totalitat de la subvenció del 2010 o sigui uns 52 200 €.
Per altra banda amb la inseguretat de la reconducció de tots els altres ajuts, un petit dèficit crònic des de fa 4 anys i unes càrregues que pugen cada any, de cap de les maneres no podem afrontar l'any vinent amb un pressupost previst deficitari de 35 000 € i ... molt més si la Generalitat ens fa passar un "any en blanc" el 2011.
La massa salarial constitueix la part mes important d'aquest pressupost i les altres càrregues de funcionament no es poden estalviar.
Per aquestes raons i per no posar en perill el conjunt de l'estructura, no hi ha altre remei que de procedir a l'acomiadament d'un(a) dels sis assalariats de la ràdio.
Aquest retrocés que, esperem conjuntural, és el primer de la ja llarga historia de Ràdio Arrels.
Farem tots els possibles per que la reducció a cinc dels animadors-periodistes contractats afecti el menys possible l'oferta radiofònica.

Share/Bookmark