traducció - translate - traducción

3.9.10

DIUMENGE 12 DE SETEMBRE TOTHOM A ARENYS DE MUNT!!!


DIADA NACIONAL POPULAR PER L’ESPERANÇA.


Diumenge 12 de setembre de 2010.Durant tot el dia, actes reivindicatius,polítics, musicals, culturals, exposicions, representacions, dinar popular, paradetes de productes de la terra i materials independentistes, grallers, gegants,... capgrossos i molta, molta gent.


A la tarda:

Parlaments internacionals, representació i actuació sorpresa i la inauguració del primer Monument a la Independència pujat gracies a l’aportació popular, on el nom dels seus col·laboradors, quedarà enterrat i formarà part dels fonaments del mateix.


INAUGURACIÓ DEL PRIMER MONUMENT A LA INDEPENDÈNCIA

obra metàl.lica realitzada per Pep Solé als seus tallers de ESCULTURA.CAT a Lleida.


Enllaç per a donatius:

Enllaç amb fotos dels preparatius de l’obra:


Share/Bookmark

2 comentaris :

ALP2500 ha dit...

Potser es una idea descabellada, potser però jo proposaria que la festa nacional no fos el dia de una derrota,per passar a ésser el dia de l'esperança.
Arenys de Munt va ésser el primer, va lluitar contra l'imperi conqueridor i va sortir guanyador, ells ens van ensenyar el camí a seguir, només per això es mereixen un reconeixement.
Ells tant sol van posar el primer granet de blat per aconseguir la llibertat. ara tot dependrà de tots nosaltres a veure si volem pujar al autobús o com sempre agenollar-nos als conqueridors i di si senyor.

Boladevidre ha dit...

És una idea. Però en primer lloc l'11 de setembre és la diada, no per celebrar la derrota, si no per tenir-la present com un fet pendent.
D'altra banda canviar un dia així requereix molt debat i molt consens, però sobretot, quan han passat uns anys.
De tota manera no és descabellada la idea i quan s'assoleixi la independència serà un dia que es tindrà en compte i molt.

Jo particularment estic per Sant Joan, festa nacional dels Països Catalans, amb capital de la festa a Canigó i Ciutadella.