traducció - translate - traducción

21.4.11

Acció Cultural recorda que el govern valencià no fa ús del segon múltiplex


L'entitat apunta que l'executiu de Camps duplica el contingut del primer múltiplex

ACPV retrau el regidor de València, Alfonso Novo, els seus “insults”

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), organitzadora de la manifestació que dissabte va reunir desenes de milers de persones a València a favor de les emissions de TV3, ha criticat la portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, que ahir va censurar la marxa.
L'entitat ha recordat, a més, que no cal un tercer múltiplex –com demana l'executiu de Francisco Camps– per veure els canals púbics catalans al País Valencià. “La solució és tan simple com permetre l'emissió dels quatre canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que ja emetia ACPV pel segon múltiplex que té adjudicat la Generalitat Valenciana i que, fins al passat 17 de febrer, continuava lliure: des d'aquest dia, per cert, tan sols duplica el que emet el primer múltiplex, precisament per intentar tapar el fet que, objectivament, està lliure i disponible”, assenyala l'associació en una nota.
Igualment, ACPV ha respost el regidor de l'Ajuntament de València, Alfonso Novo, que va referir-se a la manifestació com un “espectacle vergonyós i ofensiu” que representava un insult per als valencians”. “Amb els seus insults, l'únic que fa el senyor Novo és autodesqualificar-se i expressar el caràcter antidemocràtic de qui no és capaç de mostrar respecte davant els ciutadans que exerceixen el seu dret a la lliure expressió i manifestació”, indica l'entitat.

Share/Bookmark