traducció - translate - traducción

19.4.11

Diguem Prou! En defensa de la democràcia, contra el racisme i la xenofòbia


Companys/es,

Des de SOS Racisme-Catalunya volem donar-vos les gràcies pel vostre suport en el desenvolupament de l’acció “Diguem Prou! En defensa de la democràcia, contra el racisme i la xenofòbia”: esperem que gaudíssiu de l’acte del 19 de març a l’Arc de Triomf de Barcelona, en el qual vàrem assistir més d’un miler de persones disposades a compartir discursos i música compromesa. Podreu veure’n fotografies i vídeos de l’acte que hem recollit a Internet, però us avancem que estem fent un recull audiovisual amb entrevistes, fragments de les intervencions i imatges úniques d’aquest dia de compromís i activisme.

Com a adherits i adherides, us volem recordar que l’acció del Diguem Prou! tot just acaba de començar. Ja tenim unes 670 persones i més de 160 entitats adherides al manifest; més de 500 mans reivindicatives formen el mural interactiu de l’acció “Tu a què dius prou?”, però cal fer créixer encara més aquest suport.
En el punt de mira tenim un context tant rellevant com són les eleccions municipals del 22 de maig, on probablement es multiplicaran els discursos racistes i xenòfobs i les propostes demagògiques, per tant cal més que mai reforçar l’ofensiva des de la pluralitat i treballar per una societat justa i inclusiva. Tenim molta feina per endavant i una de les primeres accions que durem a terme seran els Mistos Electorals, i la campanya “Cap regidor racista a l’ajuntament”.

Per poder informar-vos d’accions com aquestes i moltes altres coses referents a la lluita contra el racisme us enviarem puntualment informacions de l’acció Diguem Prou! i de SOS Racisme-Catalunya. A més, us recomanem que us doneu d’alta aquí al butlletí digital mensual Colors de SOS Racisme-Catalunya, on trobareu l’última hora en activitats, debats, accions antiracistes. A més, podeu seguir-nos a webs i xarxes socials de l’associació, indicades tot seguit. Però si no volguéssiu rebre més informació només cal que respongueu aquest correu a sosracisme@sosracisme.org amb l’assumpte “Baixa”.

I per últim, i de fet el més important, us volem fer una darrera proposició: que continueu dient Prou! al costat de SOS Racisme-Catalunya i us associeu a l’entitat, si no ho heu fet encara. Formalitzeu-ho aquí o escriviu a sosracisme@sosracisme.org.

Esperem comptar amb vosaltres en les pròximes accions. Gràcies per ser-hi.

Acte Diguem Prou:
-          Vídeos de l’acte www.livestream.com/diguemprou i canal Youtube.
-          Fotos de mans 19 de març  www.flickr.com/photos/diguemprou
Encara pots pujar la teva mà al mur virtual, enviant la teva foto a sosracisme@sosracisme.org



Share/Bookmark