traducció - translate - traducción

24.2.12

ACTUEM ARA !!


Benvolguts/des amics i amigues
Com va anunciar Escola en Català fa un parell de setmanes el TSJC (Tribunal Superior de Justícia de Catalunya) és a punt de dictar la sentència contra el català a l'escola:
En concret serà el proper 7 de març, segons informa el diari ABC http://www.cronica.cat/noticia/Lescola_en_catala_pendent_del_7_de_marc , que es dictarà la sentència definitiva del TSJC.
Som en un context d'extrema gravetat i preocupació, per això des de la campanya Defensem l'Escola en Català fem una crida a tota la ciutadania catalana a estar molt atenta a la sentència que pugui emetre el TSJC el 7 de març i a les mobilitzacions que prepararem en el cas que la sentència, com es preveu, sigui negativa.
En aquest context exigim a la Generalitat de Catalunya que no acati i esdevingui insubmisa a tota sentència que signifiqui acabar amb el català com a única llengua vehicular a l'ensenyament, i demanem tots els partits polítics catalanistes que donin suport a la campanya per no acatar les sentències i blindar per Llei el català com a única llengua vehicular a l'ensenyament.
Finalment, us informem que estem presentant mocions als Ajuntaments perquè es posicionin a favor de l'escola en català i quecontinuem recollint desenes de milers de signatures pel tot el territori, així com hem posat en marxala nova web de la campanya Defensem l'Escola en Català, la podeu consultar i signar pel català a l'escola a www.escolaencatala.cat. Feu-ho córrer.
Per col·laborar amb la campanya envieu un correu a info@escolaencatala.cat o truqueu al telèfon 681 243 025
Moltes gràcies pel vostre suport. 

Podeu baixar-vos el document PDF amb l'explicació de com presentar la moció als grups i al govern del vostre ajuntament prement aquí






Share/Bookmark