traducció - translate - traducción

7.2.16

COHESIÓ SOCIAL I ESCOLA EN CATALÀ




L'STEI Intersindical vol contribuir a impulsar l'ensenyament en català i el seu ús social, dins i fora dels centres educatius, i és per això que ara organitza una Jornada per incentivar l'ús de la llengua oral que es diu: Cohesió Social i Escola en Català i que es farà els dies 19 i 20 de febrer, a Palma, a l'Escola de Formació en Mitjans didàctics. L'STEI Intersindical ha convidat en Daniel Cassany, doctor de didàctica de la llengua, escriptor i professor de la Universitat Pompeu Fabra, a participar-hi. Ell ens farà una sessió de feina teòrica d'actualització de com ensenyar i aprendre llengua a l'època d'internet i també ens farà un taller pràctic d'Activitats cooperatives per a la competència oral. Aquesta jornada es completarà amb dues sessions més de feina. Una per tractar el tema de la immigració, amb na Meritxell Esquirol, professora de sociologia i coordinadora del Fòrum comunicació, educació i ciutadania. I una altra sessió on treballarem les actituds lingüístiques i les estratègies per mantenir el català en les interaccions orals, amb na Margalida Barceló, professora de català a secundària i na M. Josep Carrasco professora de català a un centre d'adults.  


Esperam la vostra participació en aquesta proposta formativa i renovadora, que contribueix a donar continuïtat a la bona feina que, pel català, han fet tants de mestres i professors dins les escoles i els instituts. El curs és gratuït. Més informació i matrícula: www.steiformacio.cat.

DIRIGIT A:
Mestres i professors de totes les àrees i nivells educatius inetressats en la millora de la competència lingüística dels alumnes: Infantil, primària, secundària i adults. Estudiants de la UIB.
La Jornada és oberta al públic en general interessat en aquesta temàtica. Els docents us podeu inscriure a la pàgina web www.steiformacio.com a l'apartat personal docent (presencial), els alumnes de la UIB ho podeu fer a l'apartat de cursos UIB. I el públic en general ho podeu fer al correu formació@stei.cat.

S'han demanat crèdits de formació permanent del professorat per als docents i crèdits de lliure configuració per a l'alumnat de la UIB.
EL CURS ÉS GRATUÏT


Share/Bookmark