traducció - translate - traducción

10.3.18

TOTHOM A COLOM A FER LA REPÚBLICA ARA!

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Resultat d'imatges de república ara


‘República, ara’ és el lema de la manifestació que ha convocat l’ANC aquest diumenge, dia 11 de març, a les 17.00 al passeig de Colom de Barcelona. El propòsit de la mobilització és pressionar els partits republicans perquè arribin a un acord per a fer un govern ‘que avanci cap a la independència’. La manifestació es fa un dia abans del ple al parlament per a la investidura de Jordi Sànchez, amb la justícia espanyola mantenint-hi els impediments i amb la incògnita del suport de la CUP. A diferència de manifestacions com la de la Diada o la gran protesta de suport als presos polítics, aquesta vegada Òmnium no ha participat ni en l’organització ni en la convocatòria.

El missatge
Agustí Alcoberro, vice-president de l’ANC, explica que els motius principals de la concentració són ratificar el compromís que es va defensar l’1 d’octubre i que es va tornar a guanyar el 21 de desembre, a més de reivindicar la constitució del govern republicà. ‘Cal reivindicar aquest govern que avanci cap a la implementació de la república.’ Segons Alcoberro, els ciutadans, després de l’1 d’octubre, han expressat d’una manera clara un canvi de mentalitat ‘irreversible’

El recorregut
La concentració anirà des de Drassanes fins a la Ciutadella i omplirà tot el passeig de Colom. A la zona del pla de Palau, on hi ha la Font del Geni Català, se situarà l’escenari, mirant cap a Montjuïc, i hi haurà també una pantalla en direcció a Ciutadella perquè la gent que vingui d’aquella zona pugui seguir els parlaments. Començarà a les 17.00. Es recomanarà als assistents que s’incorporin a la concentració des dels extrems i facin ús de les parades de metro de Drassanes i Arc de Triomf, però no les de Jaume I ni Barceloneta, que, molt probablement, romandran tancades per motius de seguretat.

Font: 

Més informació


Share/Bookmark