traducció - translate - traducción

13.9.10

AGRESSIÓ A LA PÀGINA DE L'APLEC INDEPENDENTISTA


Neix 'Independència', la resposta al tancament del Facebook de l'Aplec d'Arenys

Creen una pàgina de suport com a resposta al tancament del perfil de Facebook de l'Aplec de la Independència d'Arenys de Munt. Facebook ha tancat el perfil de l'Aplec just el dia després de la seva celebració. La seu de Facebook Espanya és a Madrid.

Neix 'Independència', la resposta al tancament del Facebook de l'Aplec d'Arenys
13.09.2010 - 22:09 - Països Catalans
La resposta al tancament del perfil de Facebook 'Aplec de la Independència d'Arenys de Munt' no s'ha fet esperar. Un grup d'usuaris d'aquesta xarxa social han creat una pàgina de Facebook de suport amb una paraula clara i concisa:'Independència'. Aquest grup d'internautes considera que “la millor resposta possible a totes les agressions és la independència'. Els creadors esperen que aquesta pàgina de Facebook aconsegueixi tenir el màxim nombre de suports als pròxims dies.

Amb el tancament, l'organització de l'Aplec acusen a Facebook d'una acció deliberada dels propietaris de la xarxa social amb deu a Madrid, perdent així 1.400 contactes registrats com amics. Facebook assegura que només s'ha limitat ha fer complir la normativa que especifica que els perfils han de ser persones. Malgrat això, hi ha centenars de milers d'associacions i empreses del món amb perfil de Facebook.

APUNTEU-VOS COM A AMISTATS A LA PÀGINA:

Share/Bookmark