traducció - translate - traducción

25.12.10

PETICIÓ AL PARLAMENT DE NO ACATAR LES SENTÈNCIES CONTRA LA LLENGUA

1. Si us plau copia les adreces de correu electrònic que hi ha a continuació i enganxa-les al teu correu electrònic per enviar a tots els partits del Parlament de Catalunya:

joan.herrera.2008@gmail.com

presidencia@parlament.cat
ciu@ciu.info
info@solidaritatcatalana.cat
iniciativa@iniciativa.cat
euia@euia.cat
info@esquerra.org
info@socialistes.cat
info@ppcatalunya.com
info@ciudadanos-cs.org

2 A continuació, còpia el següent text al cos del correu i envia-ho:

Al Molt honorable President de la Generalitat de Catalunya Sr. Mas, a
 la Molt Honorable Presidenta del parlament de Catalunya Sra. De Gispert, als i a la Molt Honorable Sr. Oriol Pujol, Sr. Sr. Joaquim Nadal, Sra. Alícia Sánchez Camacho, Sr. Joan Puigcercós, Sr. Joan Herrera, Sr Joan Laporta, Sr. Albert Rivera, portaveus de CiU,   PSC, PPC, ERC, SI, ICV/EUA, i Ciutadans:

Arran de la Sentència del Tribunal Constitucional de data 28 de juny de 2010 sobre l'Estatut de Catalunya - aprovat aquest pel 
Parlament de Catalunya i el Parlament de l'Estat espanyol, i referendat per les ciutadanes i ciutadans de Catalunya el 18 de juny de 2006 -, que obliga que la llengua catalana hi deixi de ser la llengua prioritària, la nació catalana ha estat atacada diverses vegades des de diferents organismes de l'Estat espanyol. L'última ofensa han estat les tres sentències del Tribunal Suprem dictades el dia 22 de desembre de 2010.
És per aquest motiu que us preguem que: atenent a la responsabilitat que teniu davant del poble català, i a l'obligació que teniu de fer respectar la nostra llengua pròpia, com a primera mesura, desobeïu i no acateu aquestes resolucions que ens imposen, des de l'estat i contra els interessos de Catalunya, la seva identitat i la seva llengua, i que, seguidament, inicieu, des del Parlament de Catalunya, un procés que porti el nostre país a la independència, perquè aquest és l'únic camí que hi veiem possible, ja no tan sols per a fer possible la prosperitat de Catalunya, sinó per a evitar-ne la desaparició com a Nació.
Atentament,
Data:
Nom i Cognoms:
Acrediitació (DNI, Passaport, etc):

Share/Bookmark

2 comentaris :

Anònim ha dit...

Ja està enviat.

He vist que hi ha un error al títol. Llengua no ha de portar dièresi a la U ;)

Endavant i força!!

Roger (Digitizen)

Boladevidre ha dit...

Cert ! vaig a fer les dues correccions. Gràcies
No puc fer constar que sigui iniciativa meva perquè no ho és. D'altra banda no sé qui n'és autor o autora, ja que va ser un correu que vaig rebre. Ho sento... i gràcies per les correccions.