traducció - translate - traducción

30.5.14

ORGANITZACIÓ SECRETA DE LA ULTRADRETA, AL PP


La Organización Nacional el Yunque, és el nom d'una societat secreta mexicana d'extrema dreta amb caràcter regional però d'abast nacional i internacional, el propòsit, "és defensar la religió catòlica i lluitar contra les forces de Satanàs ", així sigui mitjançant la violència o l'assassinat en casos extrems i instaurar «el regne de Déu a la terra» 1 2 mitjançant la infiltració de tots els seus membres en les més altes esferes del poder polític.
L'objectiu d'aquesta organització és instaurar « el regne de Déu a la terra »i evangelitzar les institucions públiques mitjançant la infiltració de tots els seus membres en les més altes esferes del poder polític, Tals objectius tenen una forta influència de l'obra" La ciutat de Déu " 4 del teòleg Agustín de Hipona .
El Yunque és una organització amb inicis paramilitars 7 que opera públicament mitjançant l'ús de diverses organitzacions de façana (Álvaro Delgado 2003: 23, 63) que hauria realitzat les seves accions, incloent la planificació d'assassinats polítics (Álvaro Delgado 2003: 142), utilitzant organitzacions de façana, entre elles el MURO ( Movimento Universitario de Renovadora Orientación, a Mèxic). L'objectiu de l'Enclusa és "ordenar l'Estat per instaurar la Ciutat de Déu d'acord amb l'Evangeli" (Álvaro Delgado 2003: 23).
Mitjans com El País o El Plural  s'han preguntat per l'existència o no de la Organització Nacional de l'Enclusa , i sobre la falsedat o realitat del vincle d'aquesta societat secreta amb la plataforma Hazte Oír. També a internet es pot llegir una entrevista realitzada a Alejandro Campoy , exportaveu de HO, en la qual afirma que " El de l'Enclusa li esclatarà a l'Església igual que la pederàstia ".
Entre març i abril de 2010 Fernando López Luengos, antic col·laborador de Hazte Oir i una de les persones que més s'ha mobilitzat contra la llei de l'avortament i l'assignatura Educación para la Ciudadania, va redactar un exhaustiu informe sobre l'Enclusa, societat paramilitar i d' extrema dreta que busca el regnat de Déu a la terra i lluita contra els homosexuals, ateus, immigrants o jueus. El document, de 64 pàgines, va ser presentat a la Conferència Episcopal per al seu estudi i anàlisi, amb l'objectiu de denunciar els "mètodes de control, infiltració i ocultació" que realitzen les associacions que a Espanya actuen com a altaveu de El Yunque.
Articles relacionats

Aquest informe forma part de la demanda que el passat dimarts 28 de febrer es va presentar al Jutjat de Primera Instància de Madrid contra Hazte Oir, Professionales para la Ètica, la Organitzación del Bien Común, l'Instituto de Política Familiar i la Asociación de Montaña a Contracorriente. Segons el demandant, totes aquestes associacions han de ser dissoltes per formar part de El Yunque i haver estat creades per a "influir, crear opinió, induir a les consciències i manipular a la societat espanyola".

Un obispo reconoce ante la Justicia que Hazte Oír forma parte de El Yunque, organización presuntamente paramilitar y dispuesta a “derramar sangre por Dios”

El colectivo ultracatólico lideró las manifestaciones que el PP usó para derrocar el Gobierno de Zapatero


El pasado 27 de marzo de 2014, con motivo de la demanda interpuesta contra Fernando López Luengos por redactar un informe sobre la pertenencia de  Hazte Oír a El Yunque -una peligrosa sociedad secreta y paramilitar que hace del grito “¡Viva Cristo Rey!” su ‘leitmotiv’- un obispo español(cuya identidad prefiere mantener reservada ELPLURAL.COM en aras de preservar su seguridad) declaró en sede judicial que la asociación ultracatólica que preside Ignacio Arguaga y que organizó muchas de las manifestaciones que el Partido Popular utilizó para derrocar el Gobierno de José Luis Rodríguez Zapatero forma parte de una sociedad secreta dispuesta a derramar sangre “por el reinado de Dios”.
Informe a petición de los obisposEl obispo, que fue llamado a testificar ante la demanda interpuesta por Hazte Oír aseguró que  fue la propia Conferencia Episcopal quien encargó el informe sobre el colectivo ultracatólico con el que se manifestaba el Partido Popular en contra del aborto o los matrimonios homosexuales.
Lo redactó un empleado de los obisposDe hecho, en su declaración ante la Justicia, el obispo manifestó que encargó redactar el informe sobre Hazte Oír en base al cargo que ocupaba un cargo en la Conferencia Episcopal Española.  Según el testimonio del prelado, López Luengos empezó a redactar dicho informe una vez los obispos le dieron el visto bueno para hacerlo.
“Carácter reservado del informe”El obispo, que  justificó el “interés” de la Conferencia Epsicopal sobre El Yunque en base a la “influencia de esa organización secreta en obras de apostolado seglar dentro de la Iglesia”, admitió en sede judicial que dicho informe fue “entregado con carácter reservado” para el único conocimiento exclusivo de la jerarquía de la Iglesia española.
“Manifestación de El Yunque”“El informe no aportaba muchos datos nuevos, sino que los ordenaba, les daba unidad y sobre todo incidía en la influencia negativa en grupos eclesiales”, explicó el obispo antes de confesar que, en su opinión, “Hazte Oír podría a ser una obra o manifestación de la actividad de El Yunque”.
Vinculación con la organización secreta“El vínculo es de las personas que forman parte de la directiva de Hazte Oír. La asociación en cuanto tal es difícil de valorar. Nos pareció claro, de hecho eso no se discutió, porque era de todos conocido que miembros de la directiva de Hazte Oír han tenido alguna vinculación con el Yunque”, admitió el obispo.  Una vez redactado, el informe fue puesto en manos del “secretario general de la Conferencia Episcopal, José Antonio Martínez Camino” y de “todos los obispos que lo han querido consultar.”
Lo que dice el informeTal y como ha publicado ELPLURAL.COM, entre otras cuestiones, el informe redactado por Fernando López Luengos sostiene que Hazte Oír, como integrante de El Yunque, incluso llegó a espiar a Rouco Varela y a investigar a parroquias a través de exhaustivos informes.

més informació:

Share/Bookmark