traducció - translate - traducción

16.9.10

CENSURA A FACEBOOK


Un grup d’usuaris de procedència diversa i no coneguts prèviament, hem detectat que en les darreres 24/48 hores,  Facebook, suposadament, hauria tancat almenys 3 pàgines de contingut marcadament catalanista o sobiranista. També hauria interferit en converses entre usuaris o usuàries esborrant-ne comentaris sense cap mena d’informació ni advertiment previs, per la qual cosa restem indefensos i indefenses en no poder dirigir-nos a ningú per expressar el nostre rebuig a aquestes pràctiques coercitives i de censura.
Denunciem el fet, protestem per la ingerència en l’àmbit privat de les persones i advertim amb emprendre mesures legals, cas que un assessorament jurídic que no descartem  ens ho recomanés.

Share/Bookmark

8 comentaris :

cama-seca ha dit...

El problema és que facebook hagi esdevingut una eina fonamental en la vida de les persones. Facebook és una mena de control de la gent, per tant, què vos pensau? Què deixaran fer propaganda de les idees que van contra el sistema i el pensament únic? A mi em fa por que prest ens censurin els blogs... De tota manera, si trobau que heu d'emprar el facebook per fotre canya, endavant!

Anònim ha dit...

Aixo que comentas hi ha un altre bloc que va escriure algo semblan.
http://aliciaalvarez40.blogspot.com/2010/01/la-hipocresia-del-coloso-facebook.html

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

És realment terrible.
Segons vaig llegir fa un parell de dies, els que porten el facebook dels catalans tenen la seu a Madrid. No sé si ho vaig entendre bé. Per això, potser, al facebook no es pot posar que ets de, per exemple, Bacelona, Catalunya, s’ha de posar Espanya. Sortosament jo puc posar Toronto, Canadà, i el meu facebook és la versió anglesa.
A mi la veritat és que no m’agrada el facebook, tot i que pot ser útil i per això hi sóc, però no li tinc cap estimació, gens ni mica. Els blocs són una altra cosa molt més interessant (no sempre, però) i n’hi ha una pila que m’agraden molt, com ara aquest.
Espero que aquest problema amb facebook se solucioni. Fa molta ràbia!

Boladevidre ha dit...

Gràcies Palafolls.... es veu que està a l'ordre del dia.ment facebook només considera els estats. O siguui ni Catalunya ni Països Catalans. Jo a la pàgina "Volem unitat Volem la independència", he aconseguit posar Andorra, Vilanova i la Geltrú Països Catalans, però no sé com m'ho he fet. I tampoc em satisfà.
El facebook és aparentment útil, però la pròpia endogàmia, també el fa desmobilitzador. De aparenta una gran difusió, però quasi bé res del que existeix a facebook, traspassa a la realitat cotidiana. És una mica ua "treva trampa", i a sobre ens la vigilen provocant l'autocensura... en fi. El bloc, almenys, és més lliure.

Shaudin,
Efectiva

Marta ha dit...

Espero que aquesta censura s'acabi aviat!

Marta ha dit...

Espero que aquesta censura s'acabi aviat!

Boladevidre ha dit...

Ja s'ha acabat la meva, gràcies. Dos dies...
La de l'Alba em sembla que és més complicada...

Anònim ha dit...

Companys,

ens complau anunciar-vos la inauguració de PerfilCAT.com
És una xarxa social, un projecte tecnològic d'alt nivell, sense precedents a casa nostra,
que neix com a resposta contundent davant les nombroses censures de las que els catalanistes
ha estat víctimes a les xarxas socials més conegudes, tant sols pel fet de manifestar-se catalanistes o independentistes.
PerfilCAT és donç una xarxa social feta a Catalunya i amb abast mundial.


Us enviem un comunicat directament dels creadors i us animem a divulgar-lo i ajuntar-vos al projecte.
Ens trobarem el proper dia 23 d'octubre a l'adreça web: www.perfilcat.com

Gràcies.




PerfilCAT, molt més que un projecte.


La primera xarxa per a persones lliures es diu PerfilCAT. Crear aquesta eina no ha estat fàcil, però avui és una autèntica realitat.
Una xarxa oberta al món. Oberta a totes les persones que democràticament i amb respecte als demés volen ser lliures com a ciutadans responsables.
Un lloc nascut des de la reivindicació pacífica i real de la independència de Catalunya, però que no està lligat a cap partit ni a cap organització pública ni privada.
El propi PerfilCAT nasqué lliure. Europeus de convicció i catalans d'essència, els fundadors de PerfilCAT han fet una aposta molt seriosa per assolir persones de totes les condicions, països, creences i amb un sol denominador comú: ésser i sentir-se ciutadans lliures del món. Tenint la pau, la democràcia i la educació, la fraternitat, el amor i la legalitat com a valors no negociables i no censurables.

Sigueu benvinguts al vostre racó.
Sigueu benvinguts a casa vostra.
Sigueu benvinguts a un projecte de Catalunya per al món.

www.perfilcat.com



Missatge dels desenvolupadors.
GFFX