traducció - translate - traducción

7.4.11

KIT DE PROMOCIÓ DE BARCELONA DECIDEIX

La Consulta sobre la Independència de Catalunya a la ciutat de Barcelona és una fita especialment singular, pel simbolisme a nivell de país i sobretot per la repercussió mediàtica que volem generar a les portades de la premsa internacional.
Com que un esdeveniment així només té lloc una sola vegada, necessitem que ara més que mai "molesteu" tots els vostres amics, coneguts, companys de feina, familiars, veïns, etc. perquè vagin a votar el dia 10, perquè votin anticipadament fins dijous, perquè ajudin com a voluntaris. Tota col·laboració és poca, i l'esdeveniment de l'any 2011 està al caure!
Des de l'Associació per la Declaració d'Independència pensem que cal donar tot el suport possible també des de la xarxa, així que hem fet un recull d'accions de promoció amb les que vosaltres mateixos us podeu convertir en promotors de la consulta en qüestió de minuts.
No tingueu manies, només caldrà fer-se pesat una setmana, però és que aquesta és una setmana vital, perquè en pocs dies ens juguem la reputació de l'independentisme de cara als pròxims mesos.
Les crítiques entre partits hauran d'esperar fins que tinguem l'estat propi.
Mentrestant, si volem independència, treballem per la independència.

Share/Bookmark