traducció - translate - traducción

16.10.12

ESPANYOLITZI'NS, TROS DE CRETÍ!

Distingit tros de burro,

Malgrat que es mereix un cagumdéu de magnitud 9 i seguint la tradició de la meva cultura que no és altra que la de procurar raonar i argumentar allò que defensem, intentaré que la llum penetri a través d'aquesta mirada d'acer que tant cultiva, fins els racons de les penombres del seu cervell i li faré memòria de com avantpassats de vostè - en sentit polític, naturalment - ja van intentar aconseguir aquest propòsit de vostè, el qual i ja d'avançada li anuncio que ha nascut caduc, finit, conclús i mort.

Espanyolitzar als catalans i catalanes no ha estat tasca fàcil per aquesta casta de dropos que porta 500 anys mentint més que no pas governant, robant més que no pas liderant, als seus propis ciutadans així com als de la resta de pobles i nacions, les quals només s'han doblegat per la força de la brutalitat i de les armes. I dic que no ha esta fàcil per a vostès, però tampoc ho ha estat per les cultures que hem patit les seves, les de vostès, borratxeres imperials amb les conseqüents ressaques monumentals.

A la fotografia d'una ordre derivada del Decret de Nova Planta, si és capaç de coordinar-se i d'organitzar-se mentalment per ampliar-la, podrà comprovar-hi - ja sigui llegint-ho directament, o més còmodament si opta per fer-s'ho fa llegir en veu alta, manera habitual dels dropos -; podrà comprovar, deia, com la ceba castellana d'espanyolitzar tota llengua, cultura o territori que han fet servir per viure'n gratis, ve de lluny.

Així doncs, malvolgut babau, no cultivi deliris d'originalitat ja que la idea, per vella, desprèn aquell tuf característic dels cossos en descomposició, que només els firaires de segles passats, xarlatans i altres afaitapagesos poden intentar fer passar per perfum.

No s'enganyi i no ens enganyi. Si el que pretén realment la seva demència el porta a intentar espanyolitzar-nos una vegada més, prengui exemple de la manera de fer-ho segons es desprèn del document fotografiat. Nosaltres l'estarem esperant. Naturalment no ho farem amb els braços oberts, si no que aquesta vegada ho farem amb els punys ben tancats.

Si un cop llegit el document (o fet llegir, ja ens entenem), persisteix en el seu deliri de concloure l'august fracàs que la seva cosa de vostès - no m'atreveixo a dir-ne ni tant sols país - ha cultivat durant els darrers 500 anys (no els darrers 35 com pretenen els seus maldestres càlculs matemàtics), doncs si és així i vol sumar un nou fracàs al seguit de fiascos disfressats d'història, endavant, l'estarem esperant. Així doncs per mi, ja pot començar. Espanyolitzi'ns, tros cretí.

El saluda amb antipatia.

Un ex-espanyolitzat per la dictadura que el va parir.

PD per a la resta de mortals: si voleu demanar la dimissió del sinistre personatge, aquí hi trobareu una bona causa.

FONT: http://www.causes.com/causes/797092-dimissio-del-ministre-wert

TRADUCCIÓN AL CASTELLANO
(per allargar la diversió, no pas per deferència cap a vostè)

Distinguido pedazo de burro,

A pesar de que se merece un cagoendiós de magnitud 9 y siguiendo la tradición de mi cultura que no es otra que la de procurar razonar y argumentar lo que defendemos, intentaré que la luz penetre a través de esta mirada de acero que tanto cultiva, hasta los rincones de las penumbras de su cerebro y le haré memoria de cómo antepasados ​​de usted - en sentido político, naturalmente - ya intentaron conseguir este propósito de usted, el cual y ya por adelantado le anuncio que ha nacido caduco, finito, concluso y muerto.

Españolizar a los catalanes y catalanas no ha sido tarea fácil para esta casta de vagos que lleva 500 años mintiendo más que gobernando, robando más que liderando, a sus propios ciudadanos así como a los del resto de pueblos y naciones, las cuales sólo se han doblegado por la fuerza de la brutalidad y de las armas. Y digo que no ha sido fácil para ustedes, pero tampoco lo ha sido por las culturas que hemos sufrido las suyas, las de ustedes, borracheras imperiales con las consecuentes resacas monumentales.

En la fotografía de una orden derivada del Decreto de Nueva Planta, si es capaz de coordinarse y de organizarse mentalmente para ampliarla, podrá comprobar en ella - ya sea leyéndolo directamente, o más cómodamente si opta para hacérselo hace leer en voz alta, lo habitual de los vagos -; podrá comprobar, decía, como la mania castellana de españolizar toda lengua, cultura o territorio que han usado para vivir gratis de ella, viene de lejos.

Así pues, malquerido bobo, no cultive delirios de originalidad ya que la idea, por vieja, desprende ese tufillo característico de los cuerpos en descomposición, que sólo los feriantes de siglos pasados, charlatanes y otros pelagatos pueden intentar hacer pasar por perfume.

No se engañe y no nos engañe. Si lo que pretende realmente su demencia le lleva a intentar españolizarnos una vez más, tome ejemplo de la manera de hacerlo según se desprende del documento fotografiado. Nosotros le estaremos esperando. Naturalmente no lo haremos con los brazos abiertos, sino que esta vez lo haremos con los puños bien cerrados.

Si una vez leído el documento (o hecho leer, ya nos entendemos), persiste en su delirio de concluir el augusto fracaso que su cosa de ustedes - no me atrevo a llamarlo ni siquiera país - ha cultivado durante los últimos 500 años (no los últimos 35 como pretenden sus torpes cálculos matemáticos), pues si es así y quiere sumar un nuevo fracaso en la serie de fiascos disfrazados de historia, adelante, la estaremos esperando. Así pues para mí, ya puede comenzar. Españolicenos, pedazo de cretino.

Le saluda con antipatía.

Un ex españolizado por la dictadura que lo parió.

Share/Bookmark

3 comentaris :

Anna Maria Villalonga ha dit...

No tinc res més a dir, tret de manifestar que a mi l'individu en qüestiò em fa directament vomitar, perquè trobo que tu ja ho has fet perfecte.

Boladevidre ha dit...

És que resulten font inspiradora !!! Què vols que t'hi digui, som un poble intel·ligent i mediterrani que si té la ocasió de riure no se n'està. Són ells que pateixen del fetge...

Gràcies pel comentari :))))

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Que en pateixin, que en pateixin i rebentin d'una vegada per totes.