traducció - translate - traducción

13.11.12

SALVEM LA ROTONDA !!!

Plataforma La Rotonda: Qui Som?

Punt de llibre la rotonda
Som un grup de veïns del barri de Sant Gervasi, Barcelona, preocupats pel progressiu deteriorament del nostre entorn, i especialment de l’edifici La Rotonda, que considerem un dels principals referents del nostre barri.


En assabentar-nos de la imminent aprovació d’un projecte que desvirtua greument aquest edifici, hem decidit impulsar aquesta plataforma per mostrar el nostre desacord i exigir, amb arguments raonats, que l'Ajuntament de Barcelona faci millor la seva feina i apliqui amb rigor la protecció del patrimoni arquitectònic.



Aquesta plataforma no te cap orientació política. Demanem el suport de veïns, tècnics, associacions i professionals del barri i de tota la ciutat.

Mail de contacte:
plataformalarotonda@hotmail.com

Web d’informació detallada:
http://sites.google.com/site/plataformalarotonda/


Dóna’ns el teu suport     Fem créixer la base de suport!

Signant dono suport a la iniciativa de l’associació LA ROTONDA per defensar que es faci una actuació respectuosa amb l’edifici i que es doni compliment a les normes de Patrimoni que el protegeixen.

Plataforma La Rotonda: Salvem La Rotonda !!!

No t'ho perdis, t'expliquem els detalls a la Galeria de Salvem la Rotonda 
Mireu també el nostre Twitter: @SalvemlaRotonda

08 de gener 2012:  ** PER LA ROTONDA DE SAGNIER**
'Associació continua treballant a fons per preservar els elements catalogats i també pel reconeixement de la totalitat del conjunt, que inclou l'ampliació feta per Enric Sagnier, contemporània amb la part modernista i un exemple únic a la ciutat.Us recordem que el projecte aprovat preveu enderrocar totalment aquesta part, malgrat el reconeixement actual de l'autor, com hem pogut comprovar a l'expo que el proper dia 8 acaba a Caixaforum i que inclou obres molt menys significatives.
 2              1




09 de Novembre 2011:  ** REFLEXIONS**
1.- ¿Amb quina credibilitat podrem parlar de Barcelona com la Capital del Modernisme amb la Rotonda de Nuñez? Si es porta a terme la reforma prevista, la Rotonda quedarà esborrada de la Ruta del Modernisme!!

2.- ¿On és la Barcelona que recuperava els patis d’illa? A la Rotonda s’edifica el pati per complet, fins una alçada de sis plantes!! D'aquesta manera s'aniquila la seva funció com a referent de la ciutat-jardí de l'Avinguda Tibidabo.
3.- L’enderroc del 80 % de l’edifici només es justifica per fer les 5 plantes subterrànies de pàrquing.
4.- Malgrat estan d'acord amb nosaltres, molts diaris de gran tirada ni les associacions i institucions que reben subvencions de l’ajuntament no ens poden recolzar públicament, per por d’enfrontar-se a Nuñez i a l'Ajuntament.

Ja que els nostres governants no la protegeixen, l’haurem de salvar la gent, tots els defensors del nostre patrimoni units!

SALVEM LA ROTONDA, Modernista i Noucentista
LA ROTONDA TAMBÉ ÉS SAGNIER!!!!  .... malgrat ens ho vulguin amagar

Share/Bookmark