traducció - translate - traducción

19.11.12

SÓN COM SÓN. GENT MALALTA I AUTÈNTICS DEGENERATS

M'ha fet arribar aquesta notícia Bartomeu Mestre per correu-e, no tinc res més a dir que el que ell manifesta en la presentació.

"La Fiscalia hauria actuar d'ofici contra qui vol enaltir la violència amb els animals, perquè aquest gest miserable supera la bacanal de Cabrera d'en Compañero i en Bosque (es refereix a una "Grand Biuffe" d'aquest parell d'indesitjables, amb llagosta i xampany francès a l'illa de Cabrera) i, fins i tot, la caça del borbó d'un elefant i d'un onso drogat.
Són com són! De l'estirp dels "conquistadores", dels "jinetes de Alcalá". Autèntics degenerats. Gent malalta! Gent que té els testicles allà on la gent normal hi té el cervell."



La fotografia de caça del conseller Delgado causa indignació

El conseller de Turisme Balear es fotografia amb un cérvol mort i els testicles de l'animal al seu cap
El diari Última Hora va publicar ahir unes polèmiques fotografies del conseller Carlos Delgado en una cacera  Les fotografies ensenyaven per una banda el conseller amb un cérvol mort i per una altra el mateix conseller amb els testicles de l'animal sobre el seu cap, ple de sang.
La publicació de les fotos ha causat les darreres hores una gran polèmica a la xarxa, especialment per part dels grups crítics amb el conseller. Segons el diari les fotografies de la primavera de 2011, quan l'actual conseller era el batlle de Calvià. 
Carlos Delgado ja havia tingut problemes només entrar de conseller quan va contractar la seva companya sentimental com a assessora personal i s'havia enfrontat amb el diari Última Hora per haver denunciat una altra contractació poc clara quan era batlle.

Share/Bookmark