traducció - translate - traducción

15.6.11

ULLS OBERTS! ESTAN ENTRE NOSALTRES!!!

Què pensaríem d'una notícia sobre un país llunyà que digués el següent.
"A [....] sembla que ha estat rodejat el parlament per persones no identificades que han intentat impedir la sessió al govern, diputats i diputades. que, per cert, feia just sis mesos que havien estat elegits. Les notícies encara són confuses però sembla que hi ha hagut agressions verbals, altres de no tant verbals, càrregues policials, etc. A una diputada de l'esquerra moderada l'han "marcat" amb una creu amb pintura negra a la seva gavardina".

A mi em fa pensar en la nit dels vidres trencats, l'any 33 a l'alemanya pre-nazi.

Em sembla que el moviment inicial d'aquests nanos i nanes, del qual en recolzo no pocs aspectes des del primer moment, pot haver estat intoxicat per professionals de la construcció d'escenaris. Concretament n'estic convençut que alguns serveis d'intel·ligència o contra intel·ligència n'han dissenyat l'actual deteriorament, jo diria que amb dues finalitats concretes: apropiar-se i controlar el moviment per evitar la resta del món occidental que s'hi sumi, i el segon i fonamental, avançar un pas més cap a aquesta nova croada contra la democràcia impulsada per certs mitjans de comunicació i pels polítics d'extrema dreta (eufemísticament Neocons). Sobretot perquè costa cada vegada més creure en allò altre en que la màfia i la dreta internacional està convertint les democràcies.


Pel que fa a la "indignada", hi ha gent que per joventut, ignorància del que ha costat aconseguir el que ara ens diuen que tenim (i fem veure que ens ho creiem), o bé per mil i una raons, hi creuen a cegues (recordeu quan érem joves? Qui no ho hagi estat mai no cal que respongui). Jo també ho crec que s'ha acabat el viatge del capitalisme, que no de la democràcia. Són joves i tenen les sangs calentes. El problema és qui disposa de les canalitzacions de gas, de cremadors i escalfadors, i a sobre obre l'aixeta i els hi ven (que no dóna) els mistos.

Per a mi és un pas més cap a la neteja mundial per extermini de gent sobrera (segons els i les que volen sobreviure) que s'està preparant fa temps. El retorn dels esclaus.

I els i les joves rebels que van iniciar tot el moviment, que ja tocaba, poden constatar que la guerra contra el totalitarisme que s'anuncia en missatges calculadíssims de grups mediàtics com Murdock, Fox, Intereconomias, etc,  és molt dura i cruel, i també hauran deixat pel camí una mica d'aquella ingenuïtat tant preuada.

El parlament hauria de ser per a mi inviolable mentre no ens sapiguem organitzar d'una altra manera. El nostre és  un dels parlament més antics del món, i dels més nous a la vegada i és on es decideix, agradi o no, el que som i serem com a poble.  Ves quina contradicció dir això, jo, que em defineixo com a llibertari! però també hauria de ser inviolable l'aspiració rebel a un món més just, més lliure i més solidari, així com la il·lusió, el somni i la innocència que els faran possibles.

Avui s'han violat els dos conceptes, i els fatxendes, els ganàpies i abusa nanos que ho han executat, segueixen als seus despatxos ordint noves conspiracions.


Acabo de saber que un petard a explotat a Palma, precisament on estan acampades les persones del moviment 15M.
Quina casualitat!


Fa pocs dies vaig entrar a la pàgina d'un dels instigadors de "cerremos el parlamento" (per cert ja inexistent).


Mitoa Edjang Campos


Quedeu-vos amb aquest nom i perfil, entreu-hi i mireu les seves amistats internacionals. Amb paciència, mireu-les totes, sobretot unes quantes que responen al nom "wearechange" i tragueu-ne les vostres conclusions.


TINGUEM ELS ULLS OBERTS! NO ENS DEIXEM ENREDAR PER OPINIONS DICTADES I PREFABRICADES.
CAP CLAR I PENSEM PER NOSALTRES MATEIXOS. 
Share/Bookmark
Publica un comentari a l'entrada