traducció - translate - traducción

29.1.13

11/F MAREA ROJA - CULTURA EN LLUITA

CONVOCATÒRIA:
Dilluns 11 de Febrer
A les 19h de la tarda ASSEMBLEA OBERTA de la MAREA ROJA-Cultura en Lluita
Lloc: TEATRE VICTÒRIA

Twitter:  #marearojacultura


MAREA ROJA.
Cultura en lluita.

Si la lluita de la Sanitat Pública és la MAREA BLANCA, i la de l'Ensenyament, una MAREA GROGA, què fotem nosaltres marejant la perdiu d'aquesta manera? A què estem esperant, companys?

Uns quants hem començat a liar la troca -una mica més encara, per si no ho estava prou, oi- per convocar una trobada oberta, dilluns 11 de Febrer del 2013, del que podríem anomenar ASSEMBLEA DELS TREBALLADORS DEL MÓN DE LA CULTURA.

Sabem -tothom ho sap això, encara que sovint fem veure que no- que fa temps que hi ha gent que està en lluita constant per la Cultura. Sort d'aquests valents que n'han fet un ofici d'això també, oi. ELS LLUITADORS DE LA CULTURA. La llàstima és que acostumen a ser els mateixos que lluiten per millorar l’Ensenyament o la Sanitat…

Ho fan a nivell individual, a les Escoles, als Ateneus, a les Universitats, als Casals, a les Places Públiques, als Museus, als Teatres, a la Televisió, amb les seves Pel·lícules, els seus Dibuixos, els seus Llibres... O a nivell col·lectiu, organitzant-se en Grups de Treball, Plataformes, Associacions, Coordinadores, Acampades, Assemblees...

Però la realitat ens està demostrant que ARA ja no en tenim prou amb això. Cal que TOTHOM prengui part en aquesta LLUITA, i que ho fem plegats!

Per començar, la Marea Roja proposa RECUPERAR l'IVA del 8%
Pensem que aquest podria ser el nostre comú denominador. És més fàcil que nosaltres avancem i ELLS retrocedeixin si l'objectiu és clar, únic i concís.

Fem crèixer entre tots aquesta Marea Roja! Si ens hi posem… aquesta marea pot esdevenir una onada gegant d’aquelles que s’aixequen a l’horitzó i s’acosten lentament…

Fem-ho arribar a tots els sectors de la CULTURA, no només entre els teatreros!... Com més serem, de moment, menys plorarem, i, a la llarga, amb força, determinació i una bona dosi de paciència, MENYS ENS RETALLARAN LA CULTURA.

No teniu ganes d'aturar tot aquest desgavell? Si més no, d'intentar-ho? No ens podem quedar més temps de braços creuats. Això que ESTEM FENT ENTRE TOTS amb la Cultura, amb l'Ensenyament, amb la Sanitat... és un desastre total, de tals dimensions... que hauran de passar, un altre cop, generacions per tornar a posar les coses al seu lloc. Al lloc on eren. Al lloc on suposadament haurien de ser. A lloc.

O potser, ha arribat el moment de fer-nos una pregunta: Quin és, realment, el lloc que ha d'ocupar la Cultura en la nostra societat? Quin lloc han d'ocupar al rànquing aquestes Tres Gràcies? ENSENYAMENT, CULTURA, SANITAT...

D'aquests tres béns públics... els responsables actuals de la política només volen fer ensanyament, ruptura i caritat.

Ens hem de fer respectar. La Cultura no és un luxe.
I un poble sense Cultura no existeix.


MAREA ROJA.
cultura en lluita.
defensem la cultura.

Pàgina a facebook: https://www.facebook.com/MareaRojaCulturaEnLluita




Share/Bookmark