traducció - translate - traducción

3.5.19

SOS. Et necessitem per salvar Ràdio Terra

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Ens calen 800€ mensuals per poder continuar existint.


SEGUEIX L'ENLLAÇ PER SUBSCRIURE'T



Aquest 2019, Ràdio Terra fa 5 anys. En aquest temps el projecte ha tingut un creixement exponencial. Vam començar amb un informatiu i una hora de debat al dia. L’any passat teníem 7 programes propis en graella. Aquest any, els hem triplicat, arribant als 21.
Des dels inicis hem apostat per la cultura i la llengua pròpies, l’economia social i solidària, el compromís amb l’ecologia i el territori, l’antifeixisme, el feminisme i per parlar d’aquells temes i continguts que tarden a aparèixer als mitjans tradicionals. Sempre hem treballat per donar un enfoc crític, de debat i reflexió, de periodisme reposat. Per donar veu a aquelles que no sempre en tenen, apostant clarament per la transformació social, per generar informació plural, diversa i amb criteri. Cada dia treballem per vertebrar un espai comunicatiu que inclogui el conjunt del nostre país, que parli amb tots els accents i des de tots els racons, que expliqui tot allò que ens passa als Països Catalans, que trenqui amb la divisió administrativa que l’Estat espanyol i francès ens han imposat, una cosmovisió que també esquitxa els mitjans convencionals.
Tot això, ho hem fet gràcies a la força de l’autogestió, de la comunicació popular, del teixit de persones i entitats que han cregut amb la necessitat de tenir mitjans propis que ens parlin de les problemàtiques que ens travessen. Ho hem aconseguit també gràcies a tots aquells mitjans germans que també creuen i treballen dia a dia per la comunicació cooperativa, fora dels interessos de les elits polítiques i econòmiques. Son moltes les que cada dia fan i han fet possible aquest projecte únic de ràdio que vertebra el nostre país amb la nostra llengua.
Com bé sabem, l’autogestió és quelcom complicat. La sostenibilitat econòmica d’aquest projecte ha estat un dels pilars més complicats al llarg d’aquests cinc anys. Ara, ens trobem en el moment àlgid de Ràdio Terra: mai abans havíem sigut tan grans, mai havíem tingut tants continguts i tant diferents, mai abans la veu dels Països Catalans s’havia escoltat tant. Malgrat això, el creixement del projecte no ha anat acompanyat d’un creixement econòmic que ens permeti fer-lo viable. I com més gran és el projecte, més grans son els ingressos que necessitem per coordinar-lo i fer que continuï expandint-se.
Per això, necessitem la contribució de totes les persones que creieu imprescindible una eina com aquesta. Ens calen 800€ extres cada mes per tal de poder continuar existint. Ens fa falta la teva veu. Fes-te sòcia de Ràdio Terra i fes que la ràdio dels Països Catalans continuï sent possible.
Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark