traducció - translate - traducción

11.8.10

ELS PAÏSOS CATALANS ENS NECESSITEN JUNTS - NO CAL UNITS

CRIDA DE J.BLANCH, A.BADIA, O.DOMÈNEC I M.BROGGI A CIU, ERC, REAGRUPAMENT I SOLIDARITAT CATALANA.


ADERIU-VOS-HI
http://manifest12abril.cat/


diumenge, 1 / agost / 2010
El Manifest 12 d'Abril fa una "crida a tots els grups, moviments, partits, associacions i plataformes independentistes, perquè es posin d'acord per presentar una candidatura transversal, equilibrada i unitària, que motivi als abstencionistes i porti al Parlament un estol de diputats que, sense renunciar a les seves personals ideologies es comprometin a treballar units, per a prioritzar en tot moment l'objectiu de la independència".
L'Objectiu dels impulsors del Manifest és que es presenti una sola candidatura per a la independència a les eleccions catalanes del 2010. SI, COALICIÓ PER A LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA és un espai obert a qualsevol partit que prioritzi la independència, on s'hi han establert unes regles democràtiques justes perquè tots els partits s'hi sentin còmodes i participin en una candidatura única equilibrada i plural.

Al nostre parer, les formacions CiU, ERC, REAGRUPAMENT i SOLIDARITAT CATALANA han de formar coalició amb SI, COALICIÓ PER A LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA tot respectant els acords anteriors d'unitat per a la independència; llibertat d'acció política, llibertat de vot al Parlament per a qüestions ideològiques i valoració justa del pes de cada formació mitjançant un consell d'arbitratge . Estem segurs de que el nombre de diputats sobiranistes obtinguts d'aquesta manera serà tant gran que, amb la participació de tots els partits esmentats, la proclamació de la independència serà un fet a la propera legislatura.

Els partits de la coalició han de saber confeccionar una única llista que es presenti a les properes eleccions catalanes. S'han de comprometre a proclamar la independència al assolir una majoria al Parlament i han de desenvolupar una gran campanya electoral amb l'ajut de les associacions col·laboradores, per explicar el seu programa als ciutadans.

Recordem en tot moment, que s'ha de subordinar els interessos personals i polítics a l´ interès superior del Poble de Catalunya i de la Terra Catalana.


Share/Bookmark

3 comentaris :

Xavier Folch i Saderra ha dit...

Si això fos així no estariem parlant de que en Laporta vol encapçalar les llistes Barcelona i li ofereix ser el primer de llista per Girona a en Carretero. No ens enganyem que ja sóm grants !

Boladevidre ha dit...

Una cosa és el que és. Una altra el que podria ser i no és, i encara una altra el que és i no hauria de ser.
De tota manera només es tracta d'un titular que reenvia a qui vulgui, almenys, que consti la seva voluntat d'anar junts cap endavant... només una opinió, que accepta totes les altres, ja que totes ens fan ser el que som. Gràcies per la teva visita i el teu comentari. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Els Srs. Carretero i Laporta es comporten com si ja fossin partits parlamentaris i desprecien a les altres forces independentistes, fins i tot a les CUP, que en molts aspectes son més "netes" i tenen més programa que aquests senyors.
És decebedor que uns aspirants es comportin com a vedettes o pitjor com a Messies mentre catalunya es desballestada per Espanya.
Em temo que el Sr.Laporta vol anar sol per poder tocar cuixa gràcies a governar amb CiU.Ull!!