traducció - translate - traducción

28.6.11

HEM DE DIR AMÉN A TOT?


Share/Bookmark

6 comentaris :

Anònim ha dit...

I com ho podem exigir?

Boladevidre ha dit...

Jo he optat er dir-ho en veu alta. Però em semblaria més eficaç que Acció Cultural del PV, Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural, es coordinessin per liderar una protesta en tot el territori.
I gràcies pel teu comentari... ; ))

BIOSFERA 3D ha dit...

Conec la gent de Castello, sang d'aquelles terres corre per les meves venes. Dins d'una societat eminentment agrària i amb forts vincles amb Barcelona, econòmics, familiars, culturals, la llengua pròpia es respectada i utilitzada a tort i a dret per la població. El Català es l'eix vehicular d'aquesta societat i conexió entre les persones al sud i al nord de l'Ebre.
La dreta valenciana vol tallar aquest vincle nord-sud. Una societat petita, en nombre, es mes fàcil de manipular i dominar. Divideix i venceràs deien, oi? Aquest atac a la llengua comuna a tots nosaltres es una estratègia política mai recolzada per la població a Castelló. Cal prendre la determinació de dir prou, prou als Fabra, als Camps, i tans i tans homenets que s'aferren al poder polític per enriquir-se i per un obscè desig de poder. Malaltís tot plegat. I la gent nomes veu el que li mostren, senten a qui mes crida, i la dreta valenciana erigida al poder, es la que manipula i arrabassa, sense escrúpols, sense raó, nomes dirigida per l'afany de riquesa. I no hi ha mes !!! Lladres, mentiders, egòlatres, semblen adjectius durs? Doncs li escauen com anell al dit a mes d'un dirigent polític de la terra. Prou, collons, prou. No deixem fer.

Anònim ha dit...

Un vídeo fantàstic i molt gràfic, amb el teu permís ho comparteixo

Boladevidre ha dit...

Totalment d'acord Biosfera. Totalment d'acord. Gràcies pel teu comentari exacte i aclaridor. Retrobem-nos i defensem allò que ens uneix.
Gràcies pel teu comentari.

Boladevidre ha dit...

Oi tant que sí! I moltes gràcies... ; ))