traducció - translate - traducción

15.6.11

ULLS OBERTS! ESTAN ENTRE NOSALTRES!!!

Què pensaríem d'una notícia sobre un país llunyà que digués el següent.
"A [....] sembla que ha estat rodejat el parlament per persones no identificades que han intentat impedir la sessió al govern, diputats i diputades. que, per cert, feia just sis mesos que havien estat elegits. Les notícies encara són confuses però sembla que hi ha hagut agressions verbals, altres de no tant verbals, càrregues policials, etc. A una diputada de l'esquerra moderada l'han "marcat" amb una creu amb pintura negra a la seva gavardina".

A mi em fa pensar en la nit dels vidres trencats, l'any 33 a l'alemanya pre-nazi.

Em sembla que el moviment inicial d'aquests nanos i nanes, del qual en recolzo no pocs aspectes des del primer moment, pot haver estat intoxicat per professionals de la construcció d'escenaris. Concretament n'estic convençut que alguns serveis d'intel·ligència o contra intel·ligència n'han dissenyat l'actual deteriorament, jo diria que amb dues finalitats concretes: apropiar-se i controlar el moviment per evitar la resta del món occidental que s'hi sumi, i el segon i fonamental, avançar un pas més cap a aquesta nova croada contra la democràcia impulsada per certs mitjans de comunicació i pels polítics d'extrema dreta (eufemísticament Neocons). Sobretot perquè costa cada vegada més creure en allò altre en que la màfia i la dreta internacional està convertint les democràcies.


Pel que fa a la "indignada", hi ha gent que per joventut, ignorància del que ha costat aconseguir el que ara ens diuen que tenim (i fem veure que ens ho creiem), o bé per mil i una raons, hi creuen a cegues (recordeu quan érem joves? Qui no ho hagi estat mai no cal que respongui). Jo també ho crec que s'ha acabat el viatge del capitalisme, que no de la democràcia. Són joves i tenen les sangs calentes. El problema és qui disposa de les canalitzacions de gas, de cremadors i escalfadors, i a sobre obre l'aixeta i els hi ven (que no dóna) els mistos.

Per a mi és un pas més cap a la neteja mundial per extermini de gent sobrera (segons els i les que volen sobreviure) que s'està preparant fa temps. El retorn dels esclaus.

I els i les joves rebels que van iniciar tot el moviment, que ja tocaba, poden constatar que la guerra contra el totalitarisme que s'anuncia en missatges calculadíssims de grups mediàtics com Murdock, Fox, Intereconomias, etc,  és molt dura i cruel, i també hauran deixat pel camí una mica d'aquella ingenuïtat tant preuada.

El parlament hauria de ser per a mi inviolable mentre no ens sapiguem organitzar d'una altra manera. El nostre és  un dels parlament més antics del món, i dels més nous a la vegada i és on es decideix, agradi o no, el que som i serem com a poble.  Ves quina contradicció dir això, jo, que em defineixo com a llibertari! però també hauria de ser inviolable l'aspiració rebel a un món més just, més lliure i més solidari, així com la il·lusió, el somni i la innocència que els faran possibles.

Avui s'han violat els dos conceptes, i els fatxendes, els ganàpies i abusa nanos que ho han executat, segueixen als seus despatxos ordint noves conspiracions.


Acabo de saber que un petard a explotat a Palma, precisament on estan acampades les persones del moviment 15M.
Quina casualitat!


Fa pocs dies vaig entrar a la pàgina d'un dels instigadors de "cerremos el parlamento" (per cert ja inexistent).


Mitoa Edjang Campos


Quedeu-vos amb aquest nom i perfil, entreu-hi i mireu les seves amistats internacionals. Amb paciència, mireu-les totes, sobretot unes quantes que responen al nom "wearechange" i tragueu-ne les vostres conclusions.


TINGUEM ELS ULLS OBERTS! NO ENS DEIXEM ENREDAR PER OPINIONS DICTADES I PREFABRICADES.
CAP CLAR I PENSEM PER NOSALTRES MATEIXOS. 
Share/Bookmark

5 comentaris :

xavexa ha dit...

La veritat una mica neofeixista ho ets , no tots els indignats estavem al parlament , i la veritat els politics no em fan cap llastima , que sapiguen que ja no faran mes el que voldran . Per cert , un parlament escollit amb el 56% de la poblacio , quina mena de representacio es aquesta...

Boladevidre ha dit...

L'adjectiu, perquè? res del que dius ho he dit a l'escrit.
No crec que sigui neofeixista l'adjectiu que em correspon. I en qualsevol cas, si llegeixes amb atenció, t'adonaràs que no faig cap defensa dels polítics, si del parlament que no és d'ara, ja fa més de 500 anys que es va establir el primer parlament català. I també veuràs que dic que la majoria dels arguments dels indignats han rebut el meu suport des del principi.
El que denuncio precisament és gent provocadora i anònima que s'infiltra (és un clàssic) i que intenta segrestar les idees de bona fe d'altres per tal de controlar esdeveniments. I no parlo dels que podien estar al carrer entre vosaltres, si no els que ho dirigeixen des de despatxos.
Per cert, tant al meu perfil de Facebook, com al del Bloc hi ha el meu nom i cognom complert.
Els anònims, o el que és el mateix, els pseudònims i a sobre si es permeten pontificar qui és o deixar de ser alguna cosa sense tenir-ne la més remota idea, acostumo a malfiar-me'n. No fa gaires mesos uns nazis van fer exactament el mateix que ara has fet tu: tirar la pedra i amagar la mà. Espero que no sigui el teu cas, de debò.

Boladevidre ha dit...

He tornat a llegir l'escrit, perquè, naturalment, tinc en compte el que dius; i m'he preguntat si realment l'havies entès...
Si l'has entès, trobo que el teu comentari no es correspon.
Si no l'has entès, no entenc perquè no preguntes per comptes d'afirmar.
El problema és si l'has entès i, malgrat tot, has escrit una incoherència evident. Aquí caldria començar a pensar amb quins propòsits.
Espero que m'entenguis, però podré viure encara que hi arribis.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

A mi també em recorda la Alemanya pre-nazi, però amb menys estil, per dir-ho d’una manera barroera (avui, precisament degut a aquests esdeveniments, no estic gaire eloqüent). Quant a les dues raons que esmentes, no estic d’acord amb la primera: no em sembla que sigui per evitar que la resta del món occidental se sumi a les protestes. A la resta del món occidental, si més no als països més rics, si més no al Canadà que és el que conec, de segur que aquest moviment de protesta de l’Estat espanyol no els fa ni fred ni calor. Aquí al Canadà no m’ho puc ni imaginar; aquí es respecten els politics en general. És llarg d’explicar bé, però puc dir que la situació que teniu allí no té res a veure amb la d’aquí. Perdona, me n’he anat a una altra cosa.
I, sí, això sempre i a tot arreu: tinguem els ulls oberts!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

No havia vist els comentaris.
Xavexa: el que dius no té ni cap ni peus. Neofeixista? Que et falta un bull?