traducció - translate - traducción

6.8.11

L'ASSEMBLEA NACIONAL DE CATALUNYA, UN PAS MÉS CAP A LA INDEPENDÈNCIA


FONT:
27.07.2011 - 07:32
"Implica't amb la nova Assemblea Nacional de Catalunya"

SALVADOR MOLINS

Per tal d’arribar a la independència de la nostra nació amb la implicació creixent de tothom comença a caminar un Moviment per la Independència transversal i unitari que s’està organitz)ant territorialment amb el nom d’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Aquest Moviment per la Independència (MxI) està format per les persones que, arreu dels països de nació catalana, coincideixen en la necessitat d’arribar a la unitat, la coordinació i la majoria social necessàries per a fer possible la independència política i que s’organitzen i es disposen avançar d’acord amb el que s’estableix en el Full de Ruta del MxI

Per avançar amb èxit vers la Independència ens cal anar units i coordinats.

Es fan moltes coses amb caire independentista, però falta una columna vertebral, l’Assemblea ho pot ser. Més endavant li caldrà un centre de decissió, una cara visible i un equip responsable, unes autèntiques primàries, com si ja fos un estat constituït a l’ombra. Si en un futur hi ha d’haver un Parlament, un govern i un cap d’estat també hi han de ser a l’ombra o sigui per, dir-ho més ben dit, fora del sistema de l’estat espanyol. L’independentisme ha de fer visible la legitimat, la conveniència i la possibilitat de recuperar el que és nostre i ha d’integrar adhesions per assolir la massa crítica necessària per a fer el pas decissiu.

Com que serà una cosa nostra com ho han estat les consultes la farem seguint el full de ruta consensuat per l’ANC però sense haver de demanar permís a ningú.

Estem davant d’una cosa nova i molt potent, hem de tenir present que 875.173 catalans ja han votat «Sí» a la nostra Independència només en les Consultes que ja s’han fet amb la col·laboració de 60.000 voluntaris.

Informa: BLOCS.MESVILAWEB.CAT
Versió per imprimirVersió per imprimir [L:190 - C:0]


Share/Bookmark