traducció - translate - traducción

16.2.12

CATALUNYA NORD PER LA INDEPENDÈNCIA


El Palau dels Reis de Mallorca, a Perpinyà, amb la senyera

El col·lectiu Catalunya Nord per la Independència presentarà el proper dijous 16 de febrer -Casal Jaume I de Perpinyà 23 avinguda del Liceu–Perpinyà- l'acte en favor de la independència catalana, que es durà a terme el proper 25 de febrer.

En aquest acte es presentarà l'Assemblea Nacional Catalana i de la secció Catalunya Nord. Comptarà amb les intervencions de diverses personalitats com ara Gisela Bellsolà, Joan-Lluís Lluís, Pere Figueres, Pascal Comelade, Aleix Renyé, Maties Mazarico, Joan-Daniel Beszonoff, Renada-Laura Portet, Carles Sarrat o Joan-Pere Sunyer.

En aquest sentit consideren que "les consultes populars, la gran manifestació del 10 de juliol, la creació de 'Municipis per la independència' o el resultat de les enquestes d'opinió, que donen una àmplia majoria social per al 'sí' a un eventual referèndum d'independència, són indicis clars d'aquesta evolució que s'està accelerant".

És per això que "la societat civil catalana ha decidit organitzar-se en un moviment per tal de preparar i accelerar la plena sobirania del país: es tracta de la creació de l'Assemblea Nacional Catalana que es constituirà el dia 10 de març a Barcelona, i que compta ja amb més de 350 grups territorials, municipals i sectorials, entre els quals el grup Catalunya Nord per la Independència."

"Perquè Catalunya Nord no pot ser absent d’aquest procés de llibertat. Perquè volem que Cat Nord aprofiti aquesta embranzida nacional, presentant les seues pròpies necessitats. Perquè volem que els altres Països Catalans coneguin i tinguin més en compte l’existència d’aquest tros de Catalunya, captiu a França", indiquen.

Share/Bookmark

1 comentari :

Anònim ha dit...

Desperta Catalunya, desperta !!! que entre França i Espanya ens estan ofegant.