traducció - translate - traducción

28.2.12

ENVIA UN CORREU AL TSCJ AMB UN SOL CLIC!

Benvolguts/des amics i amigues
El proper 7 de març , el Ple de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal de Justícia de Catalunya deliberarà, votarà i fallarà respecte l'execució de les sentències del Tribunal Suprem que exigeixen a la Generalitat que el castellà sigui llengua vehicular de l'ensenyament de Catalunya http://www.cronica.cat/noticia/Lescola_en_catala_pendent_del_7_de_marc .
Després de concentrar-nos milers de persones davant del TSJC el passat 12 de febrer en senyal de protesta, ara ha arribat el moment de fer arribar als magistrats del TSJC la importància i el suport que té el model d'immersió lingüística per a la cohesió del nostre país Per això hem organitzat una campanya d'enviament de cartes als 23 magistrats del TSJC per demanar-los que no executin les sentències del Tribunal Suprem que posarien fi al nostre model d'escola en català.
T'animem doncs a enviar una carta electrònica als 23 jutges del TSJC, clicant aquest enllaç, i que facis córrer aquesta campanya entre els teus amics, familiars, el teu centre docent, escola, col·legi, institut, facultat... Només si els 23 jutges del TSJC copsen el suport social que té la immersió lingüística en català al nostre país podrem evitar una més que possible sentència adversa.
A més, Escola en Català continua recollint signatures exercint el dret de petició al Parlament de Catalunya per a que els parlamentaris aprovin la proposició de llei "Defensem l'Escola en Català" que preténblindar el català com a única llengua vehicular de l'ensenyament a Catalunya, fem una crida a presentar mocions als consistoris perquè el català sigui l'única llengua vehicular, i desenvoluparem tot un seguit d'accions de resposta a les sentències per mobilitzar el poble de Catalunya exigint al Govern que no les acati.
Ara més que mai, defensem l'Escola en Català!
Per saber què pots fer per l'Escola en Català visita www.escolaencatala.cat
Si vols col·laborar amb la campanya pots enviar un correu a info@escolaencatala.cat


Moltes gràcies pel vostre suport.
Share/Bookmark

2 comentaris :

Sergi ha dit...

Salut;
Amb el teu permís i després d'adherir-me a la campanya, publicaré al meu bloc la mateixa notícia. Crec que és interessant fer-ne el màxim de difusió.
GRÀCIES.
Sergi

Boladevidre ha dit...

Oi tal! sense demanar cap permís. El que convé és que corri i que tothom responguem. Ja sabem que per definició els tribunals no poden ser pressionats, i que no ens faran cap cas. Però en queda constància i dóna continuïtat a la lluita en defensa de la llengua, la cultura, la nació catalanes i els Països Catalans, que estan destrossant de manera planificada. Salut, company.