traducció - translate - traducción

27.9.13

EL POBLE DIU PROU! EMOCIÓ PURA DES DE MENORCA

Data de publicació: 27/09/2013

Alumnes, pares, actors, glossadors, cantants i diferents personalitats donen les gràcies als docents. Davant les actuals circumstàncies de setge a l'educació pública i de regressió a altres temps en els continguts i les formes per part del Govern de les Illes Balears, els Joves per Menorca hem volgut mostrar d'una forma simpàtica però explícita el nostre recolzament als mestres que han donat una lliçó de dignitat, lluita i sacrifici a un govern ignorant i autoritari. A més de tothom que ens ha volgut donar un cop demà, hem volgut encabir diverses personalitats del món cultural, educatiu, social i de diversos partits polítics, tot mostrant la transversalitat d'aquest postura.

Per això mateix, també volem deixar palès el nostre agraïment per la col•laboració rebuda de Cris Juanico, Joan Bibiloni, Joana Barceló, Oriol Junqueres, les clarisses de Ciutadella, Alfred Bosch, Pablo Iglesias, Joan Herrera, Txarango..., entre molts d'altres que apareixen en el muntatge amb missatges ben clars.

Finalment, els Joves per Menorca volem aprofitar aquesta campanya per donar-nos a conèixer com a grup de joves compromesos amb la societat, la cultura, el territori i la llengua de la nostra illa.


Share/Bookmark