traducció - translate - traducción

12.9.13

La Via Catalana, a la premsa internacional

Font: http://www.vilaweb.cat/noticia/4143079/20130911/via-catalana-premsa-internacional.html
Un recull actualitzat del ressò de la cadena humana de l'Onze de Setembre als mitjans de tot el món
Tram 284 El Vendrell
Un any després de la manifestació multitudinària de l'Onze de Setembre del 2012 a Barcelona, amb un milió i mig d'assistents convocats per l'ANC, la mateixa organització ha tornat a mobilitzar la ciutadania. Enguany, amb una impressionant cadena humana que ha recorregut quatre-cents quilòmetres del Principat, amb ramals al País Valencià iCatalunya Nord. Si l'any passat es va captar l'atenció de molts mitjans internacionals, la Via Catalana d'avui pretenia explícitament d'amplificar el clam d'independència a tot el món.
I se n'ha sortit amb escreix, fins i tot molt abans que els centenars de milers de participants comencessin a enllaçar les mans, a les 17.14. Els últims dies, de fet, ja hi havia molts mitjans que en parlaven, un ressò que s'ha amplificat força durant el matí. L'èxit aclaparador de la cadena humana ha col·locat la Via Catalana en moltes portades a mitja tarda, com ha estat el cas del Wall Street Journal i Aljazeera, i The Guardiandemanava als lectors fotografies i vídeos d'una mobilització tan impressionant.
Us oferim, tot seguit, un recull complet d'articles apareguts en els principals mitjans de comunicació de tot el món. Us recordem que eltraductor automàtic de Google pot traduir la majoria d'articles al català, amb una qualitat desigual.
Alemanya
Neues Deutschland: 500 000 Mal »Adíos, España«

Anglaterra

Argentina

Austràlia

Àustria

Bèlgica

Bretanya

Cabília

Canadà

Còrsega

Escòcia

EUA

Euskal Herria

França

Galícia

Gibraltar

Iran

Irlanda

Itàlia

Letònia

Malàisia

Països del golf Pèrsic

Portugal:
Occitània

Quebec

Sardenya

Suïssa
Tailàndia

Xina
Notícies relacionades:

Share/Bookmark