traducció - translate - traducción

17.12.15

DONCS JO SÍ QUE HO DIRÉ



Ens trobem davant el govern d’un partit majoritàriament format per corruptes com Matas, com Camps, com Granados, Rato, Naseiro o com Zaplana, el qual ja ens havia advertit que “me he metido en política para forrarme”.

Ens trobem davant un govern de tramposos que, en ocasions, han fet votar els morts com els casos de Galícia i Formentera. Recordem que a Formentera els vot dels morts va decantar el color del Consell Insular de l’illa, el qual, després, va significar la victòria en escons del PP al Parlament Balear. Trampes que s’han descobert a Ceuta i Melilla, reiteradament, on es van trobar caixes amb milers de vots preparats amb el vot del PP dins el sobre.

Ens trobem davant un govern de manipuladors, que no els ha tremolat el pols per fer variar artificialment els padrons de pobles com Pontons, on gràcies a la incorporació de 70 nous “habitants” d’una de les urbanitzacions va aconseguir el que durant anys va ser la única alcaldia al Principat en mans del PP. Aquest procediment ha estat àmpliament dut a terme al País Valencià i les Illes.

Ens trobem davant un govern de prevaricadors que no dubten a fer desaparèixer en massa els vots per correu de tota una ciutat com Roma, o que inventen, imposen i practiquen operacions destinades a impedir els vots de l'estranger quan preveuen que no seran favorables als seus interessos.

Ens trobem davant un govern de xantatgistes que no ha dubtat, almenys en el cas de l’empresa conservera “Rianxeira”, d’amenaçar amb la deslocalització de la fàbrica en un poble on el 65% treballa a l’empresa conservera, cas que en conjunt de la població no hi guanyi el PP.

Probablement hi ha moltes més operacions fosques que desconeixem i encara més que no han estat encara descobertes. Es tracta d'accions contra la democràcia i contra els drets democràtics de persones i comunitats. És probable, doncs, que ens trobem davant actuacions que es poden considerar com delictes de lesa humanitat, almenys en el cas de la manipulació forçada dels padrons. Recordem que a Bòsnia, aquest tipus de “canvis” es feren per aconseguir un objectiu criminal com la neteja ètnica.

Així doncs ens trobem davant un GOVERN DE DELINQÜENTS que faran el soroll polític que calgui amb excuses com la llengua, la unitat de l'estat o el sumsum corda per tal de seguir robant i enriquint-se personalment o en comandita, mentre estem ocupats en resoldre altres problemes, creats ex professo,  per tenir-nos entretinguts.
Per exemple maldant per sobreviure com a poble, en el cas dels Països Catalans.

Què n’esperàvem?

Quico Romeu, Vilanova 17/12/2015

Share/Bookmark