traducció - translate - traducción

25.1.16

ESCALFANT MOTORS PER A LA DEFENSA DE L'EBRE DEL 7 DE FEBRER A AMPOSTA

Font: Convoquen una concentració a la delegació del govern espanyol a Barcelona pel Pla de Conca - YouTube



Data de publicació: 22 gen. 2016



Aquesta inspiradora pintada en un mur del centre social alliberat de Can Vies, a Barcelona, convidava a entrar a l’assemblea informativa en què l’associació Jóvens de les Terres de l’Ebre reprenia amb força la seua lluita contra les amenaces al riu i el territori. Una quarantena de persones, entre ebrencs que viuen a la capital i veïns de la ciutat preocupats pel nou pla de Conca, van discutir diferents propostes d’actuacions. La més destacada, una concentració d’aquí dos setmanes davant la delegació del govern espanyol a Barcelona.
Jóvens de les Terres de l’Ebre també celebrarà una reunió dimecres de la setmana que ve amb diferents entitats ubicades a Barcelona i contràries al pla de conca per unir esforços i buscar la seua màxima implicació.

Jóvens posarà busos que per 12 euros permetran fer el viatge d’anada i tornada a Amposta el dia de la manifestació, un aspecte que treballaran conjuntament amb l’ANC, que també organitzarà busos des de Barcelona.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre i tots els seus aliats estan posant el màxim d’esforç perquè la manifestació del 7 de febrer a Amposta sigui massiva. Un dels llocs clau que cal mobilitzar per garantir-ne l’èxit és Barcelona. En aquest sentit, l’entitat Jóvens de les Terres de l’Ebre hi va fer ahir dijous al vespre una assemblea informativa en què es va decidir convocar una concentració davant la delegació del govern espanyol a la capital catalana. Serà el 4 de febrer, tres dies abans de la manifestació a Amposta.




Share/Bookmark