traducció - translate - traducción

10.3.17

El procés des d'europa

Des de l'ANC de Vialanova i la Geltrú, inviten a assistir el proper dilluns 13 de març a l'acte on tindrem podrem escoltar al conseller Raül Romeva que ens explicarà com es veu el procés català des de Europa.

Us agrairem que ens ajudeu a fer difusió. No us ho podeu perdre!

foto de ANC Vilanova i la Geltrú.


Font: (1) Revolució Catalana

La delegació de Vilanova i la Geltrú de l’Assemblea Nacional Catalana organitza aquest dilluns, 13 de març, la conferència 'El procés català vist des d’Europa', a càrrec de Raül Romeva, conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat. 


L’acte serà presentat i moderat pel periodista vilanoví Jordi Eroles i tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a l’Auditori de Neàpolis (rambla Exposició, 59-69). Romeva, doctor en Relacions Internacionals i llicenciat en Ciències Econòmiques, està visitant diverses ciutats catalanes, convidat per l’ANC, per mostrar, des del seu punt de vista, l’acollida que té a Europa la proposta de referèndum a Catalunya i el procés polític que viu el país.

El conseller va participar en la conferència al Parlament Europeu, a Brussel·les, amb el president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras, el passat 24 de gener, per explicar el referèndum. Aleshores ja va afirmar que “quan parlem del tema català ens referim a un clam que neix d’un poble que vol expressar democràticament els seus anhels. Per a Romeva, Europa haurà de prendre partit, i és impensable que no aposti per la democràcia"

Font: L’ANC porta Raül Romeva dilluns al Neàpolis | Diari de Vilanova http://www.diaridevilanova.cat/noticia/5163/anc/porta/raul/romeva/dilluns/al/neapolis

Share/Bookmark