traducció - translate - traducción

4.3.17

Millet, del PP i les FAES

Resultat d'imatges de fèlix millet


Arran del cas Millet, les tertúlies espanyoles van plenes de rumors i falsedats per atiar l'odi al Principat: als mitjans de la caverna no els ha fet falta ni un instant per associar l'escàndol del president de l'Orfeó Català amb la suposada corrupció que impregna tota la burgesia catalana. Segons l'argumentari que gasten ara els mitjans de Madrid, la malversació de Millet només és la punta de l'iceberg del que amaga el catalanisme. En aquest sentit, els més creatius ja han utilitzat l'escàndol per associar independentisme amb corrupció.


El cas és que, més enllà de l'època de militància convergent, Fèlix Millet era amic personal de José Maria Aznar i des de 2003 ha format part del patronat de l'Institut Catalunya Futur, la secció regional de les FAES al Principat. També cal recordar que aquestes pràctiques corruptes es desencadenen a partir de la donació extraordinària de 3 MEUR del Govern d'Aznar al Palau de la Música. Només després d'aquell 'regal' d'Aznar comencen les investigacions d'Hisenda per detectar pagaments irregulars i les ja cèlebres caixes fortes plenes de bitllets de 500 euros. 

De manera que els fets són clars: abans d'associar catalanisme amb corrupció cal recordar que els milions d'euros malversats i les pràctiques corruptes de Millet tenen un sol origen: Madrid, i en concret, el Partit Popular.


Font: Millet, del PP i les FAES ! directe!cat
Share/Bookmark