traducció - translate - traducción

10.6.17

DEMÀ A MONTJUÏC, NINGÚ HI PODEM FALTAR!


Hem demostrat que tenim la voluntat política, demostrarem que hem guanyat el poder de decidir. Amb la data i la pregunta del referèndum sobre la independència ja anunciades, aquest diumenge a les 12.00 h l'Assemblea Nacional Catalana, l'Associació de Municipis per la Independència i Òmnium Cultural convoquem un primer acte a Barcelona, al costat de les quatre columnes de Puig i Cadafalch, a Montjuïc.

Amb aquest acte direm clar i català que votarem i que la ciutadania estem i estarem en tot moment fent costat als nostres representants polítics, que des del Govern i el Parlament faran possible el Referèndum.
Ningú hi pot faltar!!

Recomanem a les persones que s'hi desplacin amb vehicle privat que aparquin pels voltants del Museu Nacional d'Art de Catalunya, el Palau Sant Jordi i l'Estadi Olímpic. L'accés a la zona de l'escenari serà més còmode baixant de Montjuïc que no pujant per l'avinguda Maria Cristina. Diu que farà sol i calor: tot i que l'acte no serà llarg, valdrà la pena dur aigua i algun barret o gorra.

Diumenge a Montjuïc, voluntat política, poder de decidir!

Assemblea Nacional Catalana

Share/Bookmark