traducció - translate - traducción

14.6.17

Presenten una moció a favor del referèndum del primer d’octubre al Parlament d’Escòcia

Fins ara disset diputats donen suport al text presentat per Gordon MacDonald (SNP)



El referèndum del primer d’octubre arribarà al pròxim ple del Parlament d’Escòcia. El diputat de l’SPN Gordon MacDonald ha presentat una moció a favor de la consulta i demana que la cambra li faci costat.

El text és el següent:

«Que el parlament faci costat a la decisió del govern català de fer un referèndum d’independència l’1 d’octubre del 2017. Quedi constància que la pregunta serà: ‘Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?’ Entenem que el referèndum, segons que ha afirmat l’administració, es farà amb totes les garanties i el resultat, sigui quin sigui, serà implementat, perquè totes les opcions són igualment legítimes i vàlides. Demanem a la cambra que, d’acord amb el president català, reconegui que tots els ciutadans haurien de participar en el referèndum sobre el futur del país perquè és un dret inalienable»

Fins ara disset diputats —tots ells de l’SNP— donen suport a la moció: Sandra White, Rona Mackay, Richard Lyle, John Mason, Ash Denham, Kenneth Gibson, Bob Doris, James Dornan, Gillian Martin, Ruth Maguire, Emma Harper, Bill Kidd, Ivan McKee, Colin Beattie, Stuart McMillan, Jenny Gilruth i Maree Todd.

Font:
Presenten una moció a favor del referèndum del primer d’octubre al Parlament d’Escòcia | VilaWeb http://www.vilaweb.cat/noticies/presenten-una-mocio-a-favor-del-referendum-del-primer-doctubre-al-parlament-descocia-snp-gordon-macdonald/

Share/Bookmark