traducció - translate - traducción

18.2.11

REBEL·LEM-NOS AMB EL PAÍS VALENCIÀ !

Suposo que a aquestes alçades de la pel·lícula tothom estarà d'acord que la Santa Inquisició va ser una aberració. Per tant espero que tothom farà costat a les seves víctimes.

Al País Valencià hi ha una nova Inquisició que treballa per a obscures màfies, que extorqueix, viola lleis, roba, estafa, enganya, conspira per delinquir, blanqueja i evadeix capitals, trabuca les votacions democràtiques, amenaça i menteix, amb l'única finalitat d'enriquir-se.

Per poder fer això impunement els cal desviar l'atenció de la ciutadania, no fos cas que acabessin a la presó si la ciutadania al complert arribés a ser conscient dels entramats delictius que controlen.

Per poder-se camuflar entre el soroll que generen, els cal un gran enemic extern que justifiqui totes les seves operacions de camuflatge. És per això que traeixen la pròpia nació, la llengua i la cultura mil·lenàries que els agermana i els identifica com a poble sobirà.

Fem costat a qui s'hi oposa. A qui lluita per sobreviure com a poble i com a cultura. A qui porta anys de lluita dura per desemmascarar la trama. A qui s'aixeca quan l'han fet caure tantes vegades. Rebel·lem-nos amb qui els planta cara.
DIGUEM LES COSES PEL SEU NOM!.



Share/Bookmark