traducció - translate - traducción

20.9.12

Vídeo íntegre del debat sobre la independència a AljazeeraHi van participar el diputat Alfred Bosch i els professors universitaris Clara Ponsanti i Carles Muntaner
Aljazeera va emetre ahir al vespre un debat en directe sobre la independència de Catalunya al programa 'The Stream', sota el títol 'Adéu Espanya?' 'Catalunya serà el pròxim nou estat europeu? Un milió i mig de catalans van sortir als carrers de Barcelona la setmana passada per demanar la independència', comença dient la cadena. Per parlar-ne, va convidar el diputat d'ERC al congrés espanyol Alfred Bosch, la professora d'Economia de la Universitat de Georgetown, Clara Ponsanti, i el professor de la Universitat de Toronto, Carles Muntaner. Des d'avui, el debat ja es pot veure en diferit (vídeo).
La web del programa, a més d'oferir el vídeo, acompanya la informació amb un extens reportatge, en què s'exposen les dades del dèficit fiscal i l'evolució creixent de l'independentisme, segons les dades del Centre d'Estudis d'Opinió. També recull el documental 'Spanish secret conflict', de Sobirania i Progrés, sobre la independència de Catalunya:
També el discurs de Pau Casals a l'ONU:
Unes declaracions de Pep Guardiola a favor de les seleccions catalanes:
...i el vídeo del documental 'Adéu, Espanya?', de Dolors Genovès:
Share/Bookmark
Publica un comentari a l'entrada

Per compartir

Si t'ha agradat el post, comparteix-lo.