traducció - translate - traducción

17.10.13

Com evitar que Google+ faci publicitat amb informació personal

Com evitar que Google+ faci publicitat amb informació personal dels seus usuaris

Google ha anunciat que des de l'11 de novembre podrà mostrar als anuncis publicitaris dades i fotos dels milions d'usuaris de la seva xarxa social
Google va anunciar divendres que tenia intenció de fer servir el nom, les fotos i ressenyes de productes dels quatre-cents milions d'usuaris de la xarxa social Google+ enllaçats amb anuncis que ven a les empreses. A partir de l'11 de novembre canviarà les condicions d'ús per permetre les anomenades recomanacions compartides: és a dir, que les ressenyes sobre restaurants, botigues i productes, cançons i continguts adquirits a Google Play dels usuaris puguin aparèixer, amb nom i foto, en anuncis publicitaris adreçats a amics i contactes seus, i al públic en general.
Amb aquest nou servei d'anuncis de 'productes compartits', Google es vol afegir a una tendència publicitària a què ja recorren rivals com Facebook.
Amb tot, els usuaris han de saber que hi ha una manera de desactivar i d'evitar aquesta opció de publicitat agressiva i invasora de la intimitat: cal anar a aquesta pàgina i desmarcar el quadradet final (si no és desmarcat ja), i desar els canvis.

Share/Bookmark
Publica un comentari a l'entrada

Per compartir

Si t'ha agradat el post, comparteix-lo.