traducció - translate - traducción

4.9.12

III DIADA BLOCAIRE VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

Tot i que l'espectacle dedicat a Estellés ja té uns quants anys, trobe oportú, avui, celebrar-lo de nou en la seua memòria. Gràcies Vicent !! Dels teus treballs estem, a dia d'avui, llestos per recollir-ne els resultats. Encara t'estimem... i que duri!



Si podeu no us perdeu aquest espectacle recentment estrenat al Teatre Romea de Barcelona. Qui estimi Estellés, l'Ovidi, en Miquel Gil, la cultura catalana en el punt de vista propi del País Valencià, no pot deixar escapar aquesta autèntica joia del Teatre Micalet de València Ciutat, dirigit per Pep Tossar. El director Mallorquí ha aconseguit una producció cultural genuïna dels Països Catalans que combina rigor i excel·lència dramàtica, amb un molt alt rendiment artístic i d'interpretació tant dels actors com de la música en directe.
La ironia, l'humor la sensibilitat i la emoció d'aquest espectacle, creen la més vella aspiració del fet teatral: la catarsis a través de la qual en sortim enfortits com a poble. repeteixo: NO US EL PERDEU!!






Share/Bookmark

2 comentaris :

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Gràcies, Quico! I, per cert, ara ja sé d’on va sortir la ballarina d’un relat teu. Una abraçada!

Boladevidre ha dit...

Mi-te-la ella! No ho havia relacionat directament, però sí, tens tota la raó. Podria ser perfectament la ballarina del relat. L'espectacle era una preciositat de força poètica, humana... entranayable. D'aquells que reconcilien amb el món. Ara ja ho és del tot la ballarina del relat... gràcies per fer-m'ho descobrir!