traducció - translate - traducción

26.9.12

REBATUDES LES 11 MENTIDES MÉS FREQÜENTS CONTRA LA INDEPENDÈNCIA

Ricard Palou. Les mentides contra Catalunya

L'espanyolisme comença a fabricar por per contrarestar les ànsies d'independència d'una majoria cada cop més àmplia de catalans.
Diversos experts rebaten les tesis que neguen la viabilitat d'un estat propi

Ricard Palou

El Punt- Avui 23 de setembre de 2012

Arguments i fets demostren que la independència és del tot possible. Que el procés cap a la independència no serà senzill ho saben fins i tot els més acèrrims defensors de l'estat propi. Però que no es tracta de cap quimera ho il·lustren exemples recents, i ho saben els sectors espanyolistes, que ja han activat tots els mecanismes per calmar les ànsies d'independència d'un sector majoritari i cada cop més ampli de la societat catalana. La por és el primer instrument que han triat per aconseguir-ho. En els últims dies, partits i mitjans de lacaverna han començat a difondre un extens catàleg de mentides que van des de la irreversible sortida d'una Catalunya independent de la zona euro fins a l'extinció del sistema de pensions, una intervenció militar o un horitzó econòmic més desastrós que l'actual. Experts consultats per El Punt Avui rebaten amb arguments onze d'aquestes mentides. I deixen clar que, des de la reflexió i els fets, la independència del nostre país és perfectament possible.

Share/Bookmark

1 comentari :

Anònim ha dit...

Perquè la premsa castellana es preocupa per si Catalunya independent serà viable o no i no es preocupen de què passaria amb Espanya sense Catalunya o amb Espanya amb una Catalunya enfadada?

Por qué la prensa castellana se preocupa por si Catalunya independente será viable o no y no se preocupa de lo que pasaría con una España sin Cataluña o con Espña con una Cataluña descontenta.