traducció - translate - traducción

2.11.14

ARA ÉS L'HORA: MISSATGE A TOT EL TERRITORI SOBRE EL FINAL DE CAMPANYA

Queden només una setmana pel 9N i el nostre futur com a pais passa per aconseguir la màxima participació en aquesta diada. Tant si el govern espanyol torna a prohibir la consulta com si no, la participació en aquesta jornada serà vital per al nostre futur.
  
És veritat que la incertesa que ha planejat sobre la campanya fa dificil treballar concentrats, en una direcció clara i de forma constant, però hem de tenir present que NOMÉS AMB UNA ALTA PARTICIPACIÓ aconseguirem que el 9N sigui un pas definitiu cap a la independència. Com més gran sigui la participació, més s'enfortirà el procés a Catalunya i a l'escena internacional.

Fins ara l'esforç que heu fet des del territori ha estat impressionant: centenars de milers de gigaenquestes realitzades, col·locació de milers de cartells i pancartes de propaganda, el pais tenyit de groc i milers d'actes a tot el territori en tots els formats i mides han fet realitat la campanya més important de les nostres vides. Tot això ha fet irreversible el procés i garanteix que el 9N, passi el que passi, VOTAREM.

Ara que queden 13 dies, ens toca un darrer esforç centrat en garantir que tots anem a votar i això només ho podem fer creant un gran ambient electoral i, sobretot, emplaçant a tothom, persona per persona, que vagi a votar. Es per això que des de la campanya estem treballant amb totes les forces per donar-vos les eines que ho garanteixi i blindar l'èxit. Hem impulsat moltes accions, però les més importants i que NECESSITEM QUE RESERVEU A LES VOSTRES AGENDES són:


MARATÓ 9N: 3 MILIONS DE TRUCADES ELS DIES 5, 6, 7 i 8 DE NOVEMBRE: 
Responsable ANNA ROSENFELD arosenfeld@araeslhora.cat

-Acció, amb la col·aboració de mitjans de comunicació nacionals, perquè tothom truqui a tothom, 3 milions de trucades en 4 dies per garantir una participació superior a la prevista.
-Ho presentem aquest dijous en roda de premsa.
-Fem servir tot el territori, base de dades, voluntaris perquè tothom truqui a tothom.
-Hi haurà un web des d'on es dirigeix i es facilita tot l'operatiu.

AMBIENT ELECTORAL OMNIPRESENT: ACCIONS DE PROPAGANDA PEL SÍSÍ
Responsable FERRAN CIVIT, ferrancm@assemblea.cat 
-Col·locar tot el material ja distribuït

-Editar nou material emplaçant a anar a votar, distribuir-lo  i col·locar-lo com a molt tard el cap de setmana de l'1 al 2 de novembre. 
-Edició i distribució d'un mailing a totes les cases de Catalunya a favor del Sí-Sí que inclou la papereta de votació.

TOTHOM A LES URNES: ACCIONS DE PROPAGANDA PER FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ 
Responsable Natàlia Sànchez nsanchez@omnium.cat
-Edició de 500.000 exemplars  d'un diari per ser distribuït per voluntaris, massivament, dimarts dia 4 de novembre,, a les principals àrees metropolitanes.
-Editar un cartell d'informació per col·locar a totes les cases de l'àrea metropolitana informant sobre el punt de votació més proper.

-Difusió màxima per tots els mitjans de les idees al voltant de la participació per part de vips no independentistes: Iniciativa, Podemos, Guanyem...


ACTES i MOBILITZACIÓ FINAL

-Acte final, a l'Avinguda M. Cristina. el dia 7 a les vuit del vespre.
-Organització de la mobilització final del dia 8 i 9 de novembre.

-Seguiment de la nit electoral.

Estem a la recta final per aquest 9N, l'èxit depèn de cadascú de nosaltres i, sobretot, de la capacitat que tinguem de mobilitzar a moltes persones perquè vagin a votar.


Durant els propers dies, les persones responsables de cada projecte es posaran en contacte amb vosaltres per concretar-ho tot. Mentrestant estem a la vostra disposició pel que necessiteu.


#Guanyarem!


Share/Bookmark