traducció - translate - traducción

29.7.16

SUPORT DE L'ASM I LA PDaD A LA DESCONNEXIÓ I A LA PRESIDENTA FORCADELL #SomPaïsosCatalans

Font: http://www.assembleamallorca.cat/

Suport total de l'ASM a l'inici de desconnexió per part del Parlament de Catalunya

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca ha acollit amb molt de goig l’aprovació per part del Parlament de Catalunya de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent.

De la mateixa manera l’ASM rebutja les amenaces de tots aquells que utilitzen els tribunals i la violència per coartar la democràcia i obliden que la democràcia és precisament el govern en què el poble exerceix la sobirania. El poble català ha exercit la sobirania a les urnes i se n’ha derivat un mandat democràtic i clar.

L’ASM vol donar suport total i absolut als parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP que han fet una passa més per obeir el mandat democràtic del poble català i avançar cap a un estat propi que vetlli pel benestar dels ciutadans. Així mateix l’Assemblea desitja que altres forces polítiques apostin definitivament pel dret a decidir.

Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca
Palma, 28 de juliol de 2016


Aiximateix, des del migdia del divendres 29 de juliol, l'ASM ha fet córrer el següent tuit de suport a la Persidenta Forcadell.

Font: http://www.peldretadecidir.cat/index.php/home/actualitat/item/624-la-pdad-dona-suport-al-parlament-de-catalunya-i-la-seva-presidenta

La PDaD dóna suport al Parlament de Catalunya i la seva presidenta.

Des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, PDaD, i des de la sectorial juvenil JODaD, volem manifestar tota la nostra felicitat per l'aprovació per part del Parlament de Catalunya dels acords referents al procés constituent, ja que, entenem que és un pas necessari i imprescindibleper a quèel poble català puga exercir una veritable sobirania.

Tanmateix com AbrahamLincolnpensava: "La democràcia és el govern del poble, pel poble i per al poble" i rebutgem qualsevol tipus d'accions o amenaces que vagen en contra d'allò que s'ha decidit de forma democràtica pel poble català, un poble que mitjançant les urnes, ha decidit anar per un camí concret i sòlid, el del dret a decidir. Rebutgem fermament les amenaces antidemocràtiques del govern provisional espanyol i del seu TC.
LaJODaDi laPDaDagraeixen el treball cap a l'autodeterminació que exerceixen al Parlament de Catalunya les formacions de Junts pel Sí i la CUP, i molt especialment la tasca de la seva presidenta Carme Forcadell, i esperem que moltes més s'uneixina la lluita i al procés que suposa el Dret a Decidir, un procés que entenem com aquell on tota la gent té veu democràtica més enllà de votar un cop cada quatre anys. Aquesta mostra de suport institucional, vindrà acompanyada amb lapresenciade laPDaDi laJODaDa la Diada de l'11 de setembre a Barcelona, perquè entenem que hem de lluitar, no només pel dret a decidir del poble valencià, sinó de tots els pobles oprimits que no tenen l'oportunitat de decidir per ells mateix allò que volen ser i de què volen formar part.
Des de la PDaD i la JODaD, demanem a les institucions i entitats del País Valencià que manifesten públicament el seu suport al Dret a Decidir del poble català i el rebuig a qualsevol mena d’amenaces en contra, que des de l’aparell de l’estat espanyol es puga realitzar.
Des de el Dret a Decidir fem una crida a participar a l'11S i a omplir els autobusos que ACPV (Acció Cultural del País Valencià) posaran al servei de tots i totes. El somni del Dret a Decidir a Catalunya ja està prop, però nosaltres els valencians i valencianes continuarem treballant per a què el 9 d'Octubre els drets del nostre poble, puguen ser reivindicats a tots els carrers del País Valencià.
Plataforma pel Dret a Decidir, PDaD
Joves pel Dret a Decidir, JODaD
País Valencià, 29 de Juliol.

Share/Bookmark