traducció - translate - traducción

2.12.18

ÉS HORA D'ACTUAR! No volem més pastanagues. Treballem per la independència! | ANC

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Acampada de 24 hores als Lledoners en suport a la vaga de fam

Ens trobem davant d'un judici que no hauria d’existir, un judici polític que està reprimint el dret universal de l’autodeterminació. Organitzar un referèndum no és delicte en cap lloc del món civilitzat on hi ha democràcies de qualitat. L’Estat espanyol, en canvi, ha convertit el dret a l’autodeterminació en un delicte inexistent, la rebel·lió.

Tot el judici en si és una vulneració de drets flagrant però, a més a més, s’agreuja la vulneració quan el Tribunal Constitucional no resol els recursos d’empara per vulneració de drets fonamentals, alguns presentats des de fa més d’un any. Això és un tancament de totes les portes per poder presentar aquests recursos davant d’un tribunal específic de Drets Humans, com és el d’Estrasburg.

L’objectiu de la vaga de fam de Jordi Sànchez (empresonat pel fet de ser president de l’ANC) i Jordi Turull és denunciar aquesta vulneració de drets fonamentals i aquest bloqueig deliberat de poder accedir a la justícia europea. L’Assemblea qualifica la decisió de Jordi Sànchez i Jordi Turull de molt valenta. Cal tenir molt coratge i molta preparació mental per prendre una decisió com aquesta i començar una vaga de fam. També valora molt positivament aquest canvi d’estratègia, aquest pas a l’ofensiva emmarcat dins la lluita no violenta.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana expressem el nostre suport a aquesta acció i animem a adherir-se al manifest vagadefam.cat. Ens reafirmem en l’estratègia de la lluita no violenta. Com a entitat no ens quedem només en la mera denúncia sinó que lluitem proactivament pels nostres drets, fent una evolució en el plantejament del tipus de mobilitzacions, tal i com el poble de Catalunya va demostrar el dia del referèndum del primer d’octubre. Les més de 2,3 milions de persones que van votar van demostrar que estaven disposades a defensar els seus drets amb una actitud de resistència a les agressions, a l’opressió i a la vulneració de drets fonamentals davant del que va representar la violència policial de l’1 d’octubre.

Ens trobem davant d’un estat que ens oprimeix, vulnera drets fonamentals i sense garanties judicials. Hi ha molts tipus d’accions que es poden fer dins l’estratègia noviolenta i des de l’Assemblea les impulsarem.

“Hem de ser capaços de treballar per la independència sense pastanagues”. Aquestes són paraules que la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, va compartir durant el discurs de tancament del CTSE (Consell de Territorials, Sectorials i Exteriors), el 24 de novembre, a  Calldetenes.


Paluzie va deixar clar que, en el camí d’ascens a la independència, som en un camp base molt més amunt que no pas quan vam començar al 2012. Però, tot i això, aquesta nova etapa, que iniciem tot just  ara després de tancar la primera l’octubre del l’any passat, planteja un ascens definitiu al cim més complicat d’escalar del que alguns pensaven. “No fem independentisme màgic: som molt conscients de les dificultats del repte, i de les febleses”, va concloure Paluzie.

Per això, l’Assemblea prepara aquesta nova etapa amb noves campanyes i propostes, diferents de les de fa 10 o 15 anys. Si vols conèixer-les i vols escoltar el discurs íntegre, fes-ho clicant aquí:

Entre totes i tots, farem la República catalana!

#FemLaRepúblicaCatalana

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana
SI ENCARA NO HO HEU FET, US RECOMANEM :
1/ Dona el teu suport a aquesta acció i t'animem a adherir-te al manifestvagadefam.cat. Ens reafirmem en l’estratègia de la lluita no violenta. 

2/ Dona el teu suport a aquest moviment i t'animem a adherir-te al consell.republicat.cat.

3/ Dona el teu suport a aquest moviment i t'animem a formar part del llista de votants a Vilanova i la Geltrú https://primariescatalunya.cat/registre/

4/ No oblidis que el proper DIMARTS DIA 4 DE DESEMBRE A LES 19:00h al Foment Vilanoví tindrem una interessant xerrada del Conseller JORDI PUIGNERÓ sobre la REPÚBLICA DIGITAL.

5/ Donar-te de baixa de les empreses de subministres de l'IBEX-35 (electricitat, gas telefonia....) Cada dijous de 18 a 20:00h. tenim un punt d'informació al teu servei. INFORMA'T

Com ens trobem davant d’un estat que ens oprimeix i vulnera drets fonamentals i sense garanties judicials, per tant, hem d'actuar. Hi ha molts tipus d’accions que es poden fer dins l’estratègia no violenta i des de l’Assemblea les impulsarem.

#FemLaRepúblicaCatalana

Coordinadora de l'AT. de Vilanova i la Geltrú
Assemblea Nacional Catalana
Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark