traducció - translate - traducción

5.7.11

CAS DELS CATALANS - RESUM DEL VIATGE A LONDRES


En primer lloc volem donar les gràcies a la vuitantena d'assistents a la recepció del passat dilluns dia 13 de juny al Palau de Westminster.  Volem fer palès el nostre agraïment especial als diputats Hywel Williams, Elfyn Llwyd, Jonathan Edwards, del Playd Cymru i al diputat Pete Wishart de l'Scottish National Party,  així com també al diputat Antoni Strubell del Parlament de Catalunya.

Durant l'acte es va fer el lliurament simbòlic de les dotze mil signatures dels adherits a la iniciativa "El cas dels catalans" juntament amb un dossier amb el contingut i els objectius de la campanya. També se'ls lliurà unes figures de ceràmica  artesanal simbolitzant una parella catalana, així com de l'estelada que va acompanyar un grup dels assistents a la Manifestació per la Independència del proppassat 10 de juliol de 2010.

També es va acordar treballar per a presentar una moció al Parlament de Catalunya  amb l'objecte de manifestar l'agraïment dels nostres representants polítics en nom del poble català als diputats per la moció presentada al Parlament de Westminster i convidar  una representació dels diputats britànics  a una recepció al nostre Parlament.

A fi i efecte de donar la possibilitat a la majoria de catalans d'adherir-se a la Campanya, el proper 24 de juny, dia de Sant Joan i festa nacional catalana, s'iniciarà la segona fase de la campanya amb la recollida presencial de signatures d'adhesió arreu del territori (a més a més de les adhesions per Internet) i per la qual cosa comptarem amb la col·laboració de les persones i de les entitats ja adherides.

Agraïm de nou la vostra col·laboració i aprofitem l'avinentesa per a saludar-vos.

Pere Vinyeta     Agustí Soler
per la Comissió Organitzadora

Share/Bookmark