traducció - translate - traducción

19.3.11

8 MANERES MÉS D'AJUDAR AL JAPÓ.

LA SITUACIÓ AL NORD DEL JAPÓ ÉS D'EXTREMA GRAVETAT. AMB TEMPERATURES SOTA ELS ZERO GRAUS, RESISTEIXEN MÉS DE 430.000 PERSONES QUE ENCARA VIUEN PRÀCTICAMENT A LA INTEMPÈRIE. JA HI HA VÍCTIMES MORTALS A CAUSA DE LA INANICIÓ I EL FRED, PRINCIPALMENT PERSONES GRANS.


Si tens un bloc o comptes en alguna xarxa social, a part d'ajudar econòmicament, pots publicar els enllaços d'ajuda perquè qui visiti la pàgina pugui col.laborar.

  1. A Espanya a través de Creu Roja, (podeu buscar més informació a la Creu Roja Internacional) podem fer donacions amb el mòbil o per ingrés bancari.
  2. Mitjançant Itunes, podem fer donacions des de 5 a 150 dòlars.
  3. L'organització Explore ha creat una pàgina a Facebook, Dog Bless You i per cadaseguidor d'aquesta pàgina donaran un dòlar.
  4. La cantant Lady GaGa ven polseres de plàstic a la seva web, els diners recaptats serviran per ajudar les víctimes, en 48 hores han recaptat 250.000 dòlars. (Vist a El espectador).
  5. 8 maneres d'ajudar al Japó segons una recopilació de Yahoo.
  6. Google a posat una pàgina on podem fer donacions de forma molt senzilla.
  7. Tampoc oblidem dels animals, si també voleu col.laborar per a l'ajuda dels animals, ho podeu fer a través de la World Society for the Protection of Animals i la Human Society International. Els grups de rescat i reubicació d'animals Heart-Tokushima, Animal Garden Niigata i Japan Cat Network, han creat la Japan Earthquake Animal Rescue and Support, la intenció és aconseguir el rescat dels animals afectats pel terratrèmol.

Share/Bookmark

1 comentari :

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Gràcies. Mai no t’oblides de la gent que ho passa malament –fins i tot te’n recordes dels animals.