traducció - translate - traducción

21.3.11

CONVOCATORIA MANIFESTACIÓ CONTRA LA CORRUPCIÓ

No podem ni deguem quedar-nos adormits davant de l'abús de poder i la irresponsabilitat del nostre president. Demanem de nou a Paco Camps que ens demane perdó i que presente la seua dimissió immediata. Que ens torne la dignitat i deixe de riure's de tots els valencians i valencianes. Demostrem que no som una societat adormida, que volem institucions netes i transparents, que un altra política es possible i que la seua no ens agrada. Recordeu que la dreta ja dona la batalla guanyada, no els podem donar eixe gust. Us encoratgem i animen a vindre a la manifestació!! Feu cadena, reenvieu aquest missatge als vostres familiras, amics, coneguts, que funcione el boca-orella.
La cremà continua...
NO A LA CORRUPCIÓ, CAMPS DIMISSIÓ! Col·lectiu Contra la Corrupció (CCC) Aquest moviment és apartidista i profundament polític, de ciutadans i per a ciutadans, cansats de tant abús, pensem que solament així aconseguirem que alguna cosa canvie.


http://noalacorrupcio.blogspot.com/ noalacorrupcio@gmail.com http://www.facebook.com/group.php?gid=85398846870 http://www.facebook.com/pages/Collectiu-Contra-la-Corrupcio/113630642006094
Share/Bookmark