traducció - translate - traducción

15.3.11

EL 16 D'ABRIL TOTHOM CAP A VALÈNCIA CIUTAT, COM EN LLUÍS LLACH


Vine a manifestar-te a València el proper 16 d'abril

El proper dissabte 16 d'abril tindrà lloc a València la manifestació amb motiu de la Diada Nacional del País Valencià. La marxa, organitzada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), compta, entre d'altres, amb el suport de les altres organitzacions que conformen la Federació Llull, és a dir, Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural.
 La manifestació sortirà a les 18h de la Plaça Sant Agustí de València i enguany estarà especialment dedicada a la supressió de Televisió de Catalunya al País Valencià per part de la Generalitat Valenciana comandada per Francisco Camps i el Partit Popular.
Acció Cultural del País Valencià donarà properament més informació sobre la marxa, que com cada any, recorda la desfeta d'Almansa  el 25 d'abril de l'any 1707 en el marc de la Guerra de Successió, que va comportar la pèrdua dels drets i llibertats dels territoris dels Països Catalans sota administració espanyola.
Des d'Òmnium Cultural organitzem autobusos des de diferents poblacions del país per tal de participar a la manifestació, amb arribada a València al migdia i tornada passada la mitjanit. A continuació, anirem actualitzant poblacions, horaris, preus i contacte per a reservar plaça.
Barcelona
Sortida a les 9.00h des de Plaça Universitat.
Preu: 17 €  socis / 22 € no socis
Inscripcions al (93) 319.80.50 o bé al correu electrònic: territori@omnium.cat
Entreu al web d'Òmnium per veure actualitzats els punts de sortida d'autocars.

Lluís Llach tornarà a cantar el 16 d'abril a València

Farà un concert al carrer després de la manifestació per la recepció de TV3

Lluís Llachtornarà a cantar:
A València, el 16 d'abril, per a tancar la manifestació en favor de la recepció de TV3 al País Valencià. Llach cantarà al carrer, al pont de la plaça d'Amèrica, que és on s'acabarà la tradicional manifestació del 25 d'Abril, canviada de dia perquè s'escau en plena Setmana Santa.
Llach hi cantarà unes quantes peces, segons que va explicar ahir el president d'Acció Cultural del País Valencià, Eliseu Climent.
En el seu darrer recital de Verges Llach va començar l'actuació saludant els espectadors de TV3 del País Valencià i dient: 'El País Valencià és el meu país'.

Share/Bookmark