traducció - translate - traducción

30.3.11

LLEI D'INDEPENDÈNCIA - ACCIONS DE SUPORT I TEXT DE LA LLEI

Vine a la Concentració en suport a la Llei d'Independènciael proper dissabte 2 d'abril a les 18:00h a la Pça del Rei de Barcelona El proper dissabte 2 d’abril (a les 18:00h a la Pça del Rei de Barcelona) es celebrarà la CONCENTRACIÓ NACIONAL EN SUPORT A LA Llei DE DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA, que Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha presentat al Parlament i que properament es votarà. L’Associació per la Declaració d’Independència ens hem sumat a la convocatòria i et convidem a que vinguis i difonguis entre els teus contactes aquesta important mobilització, així com aquest vídeo de suport: http://www.youtube.com/watch?v=ILnyYT9sRyU.


Difon aquest vídeo a través del teu Bloc o pàgina Web copiant i enganxant el codi que segueix: <iframe title="YouTube video player" width="560" height="349" src="https://www.youtube.com/embed/ILnyYT9sRyU?rel=0&amp;hd=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Demana a les diputades i diputats del Parlament que votin a favor de la Llei d'Independència
A més, la campanya per demanar  als 135 diputats del Parlament de Catalunya que votin a favor de la Llei d’Independència ja ha aconseguit la participació de més de 26.000 ciutadans. Ara hem de ser molts més per fer-ho realitat: Clica aquest enllaç http://www.declaracioindependencia.cat/declaracio i demana als diputats que votin Sí a la independència.


Vine el proper dissabte a la concentració en suport a la Llei de Declaració d’Independència i envia la carta als diputats perquè hi votin a favor! Visca Catalunya Lliure!


Descarrega't el text de la Llei d'Independència
http://www.declaracioindependencia.cat/declaracio


Associació per la Declaració d’Independència

http://www.estatpropi.cat/


Share/Bookmark