traducció - translate - traducción

27.8.12

M'HE FOTUT EN UN EMBOLIC GREU. S'ADMETEN CONSELLS

Dissabte a la tarda, cap al tard, tornava de la platja.
Al costat d'un dels dics i a la sorra hi havia una gent, dos homes amb dues dones i canalla, que tenien tres canyes plantades a la sorra.
Com que fa dos anys em vaig clavar un am al peu i sé el que vaig passar i sé que està prohibit per la normativa de Vilanova, m'hi vaig acostar per indicar-los que no estava permès. En català naturalment.
La primera resposta, ja agressiva, va ser:
- Y a ti qué te importa ? eh? largo de aquí.
Vaig intentar raonar amb el que m'havia passat i que a les roques feien la vista grossa. En català, clar.
Això, tot i que no ho van dir, els va emprenyar molt i començaren els insults.

Vaig decidir marxar doncs ja estaven informats.
En fer un parell de passos, l'altre home, va deixar anar:
- A ver si te vas a caer y te vas a abrir la cabeza... o a romperte el pesquezo!

Vaig posar l'mp3 en posició d'enregistrar i li vaig demanar que si no eren amenaces, que m'ho repetís per tal d'enegistrar-ho.

El primer home se'm va tirar a sobre, va forcejar amb mi, em va robar l'mp3 (Ipod d'Apple, poca conya) provocant-me un tall a la mà i després el llençà al mar.

Evidentment, en un lloc apartat, vaig fer venir els mossos que ens van prendre les dades.

Avui, en anar-ho a denunciar, m'he trobat que m'havien denunciat ells per una cosa totalment inventada.

Segons ells jo estava en pilota picada i m'estava tocant davant els seus fills. Per tant denunciat per exhibicionisme i pederàstia. Els mossos m'informen que com que ja hi ha una denúncia, jo he de declarar (defensant-me de l'acusació) i explicar la meva "versió".

Em trobo doncs que és la meva paraula (amb un certificat de lesions i la factura de l'mp3), sol, com anava, contra la d'ells i elles que eren quatre o cinc persones.

Demà a les 10 he d'anar a declarar amb l'advocat. Les reflexions ja me les faig jo, però si el jutge valora com a bones les acusacions per un fet tant greu, quin cony de sortida tinc jo? M'hauré d'inventar un testimoni que menteixi per corroborar el que realment va passar? Hauré de defensar-me sol, aferrat a la confiança amb la justícia? Què passarà si la versió d'aquells impresentables és creguda pel jutge?

Clar que tinc el suport d'amistats i gent que em coneix de fa anys, però no és suficient per defensar-me.

Us he explicat el que hi ha. No sé si estic gaire d'humor per res més.

Ja he dit que les consideracions i la tristesa per la condició humana les guardo per mi.
Share/Bookmark

18 comentaris :

Anònim ha dit...

Hola! Si els vas explicar això, tal qual als mossos que hi van anar a la teva trucada: La tipificació de l'acció dels pescadores és "Robatori amb violència i intimidació" poca broma. Els mossos haurien d'haver detingut els pescadors... Però, per algun motiu sembla que això no va ser així. Suposo que els van anar a identificar i després ells t'han denunciat. És un cas de denuncies creuades, en principi tens cert aventatge per haver trucat tu als mossos i haver denunciat primer... Però això sol ser un merder... i més si no tens testimonis. Sort

Boladevidre ha dit...

Gràcies !!! em quedo amb el terme i amb insistir que jo vaig ser qui va trucar als mossos.

Montserrat ha dit...

Ostres, quin greu que em sap!!! Sincerament, no se m'acudeix cap possible solució o ajuda que et pugui donar, però volia comentar-te que cada cop em trobo més indignada per la tàctica que acostuma a tenir el culpable, precisament, de culpabilitzar la víctima abans de donar la cara i disculpar-se o de reconèixer el seu error. Ho lamento molt. Espero de tot cor que tot et vagi bé.

Anònim ha dit...

Exacte, el jutge dificilment creurà que t'has exhibit de forma obscena i desprès has trucat els mossos. És important que la policia tingui l'informe de lesions, encara que sigui una esgarrapada. Una altra cosa important a l'hora de declarar demà, és no entrar en contradiccions en el que vas argumentar en la denúncia i fer un relat coherent. Pots ampliar (explicar millor lo ja dit) però no contradir. Molta sort

Soc el d'abans (mosso i independentista)

Boladevidre ha dit...

Gràcies company!
Com que vaig explicar la veritat seguiré explicant el mateix. Tinc l'informe de lesions (amb indicació d'injecció del tètanus inclosa) i factura de l'mp3. l'Ipod el dono per perdut, però.

Demà (millorat per l'advocat) m'acolliré a no declarar sobre la seva denúncia per no voler col·laborar amb una denúncia falsa que encobreix una agressió amb lesions, un robatori amb intimidació i violència, i desperfectes en objecte de la meva propietat.

A continuació els denunciaré d'acord amb el que vaig explicar als mossos i faré constar la meva voluntat de denunciar-los quan es demostri la veritat, per injúries calumnia i atemptat contra la meva honorabilitat.

Boladevidre ha dit...

Gràcies Montserrat. Ajuda rebre el suport, tant aquí com a fb, twitter i les amistats de tota la vida que em truquen. Ajuda a treure'm de sobre la "merda" que m'han tirat aquests impresentables...

Anònim ha dit...

Ok, estas en el teu dret a no declarar, però digues-li al mosso que faci constar el motiu pel qual no vols declarar. Això implica haver d'anar a declarar davant el jutge, un altre dia...

Ànims

mosso !!*!!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Ostres, Quico, no sé què dir. Ho lamento en l'ànima. Quina merda de món. Amb tot, espero que se'ls vegi el llautó. Gent que fa això no pot ser gent normal. Han de ser mig mafiosos per força. Molta sort, amic. Pensaré molt en tu. Una fortíssima abraçada i tu explica la veritat tal com va ser. Petons.

Boladevidre ha dit...

Gràcies Anna, és la única força que tinc: la veritat. Espero que tingui prou força per rebatre'ls. Potser són una mica mafiosos, però necessitaran pagar un advocat. Ho faran per defensar una mentida tant bèstia? I si afluixen me'ls tiraré al coll amb un advocat "5 estrelles" amic. Torna al setembre. Per això li he dit al mosso anònim (moltes gràcies company), que mantindré una actitud íntegre i de no col·laborar en una fal·làcia. A més em donarà temps fins que no torni l'advocat de vacances. Sí, però que vull fer constar la meva denúncia, que la iniciativa en denunciar és meva. A més són de l'Alt Penedès i si tinc una mínima pista (si no la tindrà el meu advocat) tinc mitjans per saber qui són, què fan, a què es dediquen i tots els draps bruts que pugui trobar. Si m'haguéssin denunciat per qualsevol altra cosa, mira, al final acabes deixant-ho córrer. Però el que volen fer creure és molt greu i més quan hi ha nens pel mig. I també faré constar que una dona el va intentar aturar i que ell la va empentar de manera agressiva, és a dir: maltractament masclista. No vull deixar passar una animalada com aquesta. Sóc una persona digna que collons! Tinc les meves coses com tothom, però per aquí no hi passo. Cal desemmascarar els que viuen de tirar merda. El món seria raonablement millor sense la merda que tiren.

Anònim ha dit...

Mira, l'únic que conseguirem entre tots es marejar-te. Penso que tu has fet el que havies de fer. Tot i que la justícia de vegades no em convenç, els jutjes solen veure quan son mentida acusacions d'aquets tipus.És inclús provable que ni es presentin o es contrradiguin entre ells. De tota manera és imprescindible un bon advocat/da. Que vagi molt be i si les coses s'enredessin, publica alguna notícia al twitter per veure si podem donar un cop de ma. Ànim

Boladevidre ha dit...

Collonut amic. Però no em maregeu gens. La veritat és que em dona moral comprovar que persones que no em coneixen confien en la meva versió. Sembla mentida però en sortir de la comissaria tenia quasi un punt com de vergonya, com de brut. Al mosso que li he anat a exposar (que és el que m'ha dit que no posés denúncia perquè ja n'hi havia una altra) he vist com en alguns moments dubtava. Ho entenc, és lògic, no pot prendre el més mínim partit; però és molt dur perquè et fa sentir com brut. Me'n sortiré.
Espero. No estic espantat (encara) estic indignat i trist.

Anònim ha dit...

Una bajanada, però per si servís... podeu esbrinar si tenen llicència de pesca? Pel que he sentit és obligatòria, i per poc important que sigui, si no la tenen, potser ajudarà a que el jutge es faci a la idea de quina mena de personal es tracta. Ho van comprovar els mossos?

Boladevidre ha dit...

De fet no la deuen tenir, ja que quan van veure que trucava van plegar les canyes, i quan van arribar els mossos ja no hi havia canyes.... Gràcies per pensar-hi. També ho he pensat. Però no se´si ho van comprovar.

Carme Girona ha dit...

Oh, Quico, quina mala sort!. has estat un home valent i digne en tot moment. Estic convençuda que sortirà tot bé, però si necessites qualssevol cosa com testificar o recolzar-te de manera virtual o presencial; saps que pot contar amb mi!!!!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ai, Quico, quin ensurt i quina merda de món (ja saps que conec un cas com un cabàs). No sé que dir-te per animar-te perquè amb l’Atlàntic pel mig poc puc fer, però si et cal una carta o qualsevol cosa així, d’una persona que et coneix (jo) i és professora d’universitat (sempre queda bé), te la faré. No se m’acut res més. Demà pensaré en tu i t’enviaré bones vibracions. Molta sort, amic! Una forta i llarga abraçada.

Boladevidre ha dit...

Gràcies Carme. S'agraeix l'oferiment i ves a saber si no t'hauré de prendre la paraula. Espero que amb la veritat sigui suficient. Amb la justícia hi confio a mitges, però la veritat no voldria que em fallés... Gràcies...

Stàs Dixit ha dit...

-Ostres , ja ho conec aixó ....
la sociopatia...dels meus veïns.. es standart.. pel que veig... em sap greu Quico.. perqué devant de denuncies falses ..i testimonis falsos.. la veritat els jutges.. no la veuen... aixo pinta malament.De tota manera veig que vas millor assesorat del que vaig estar jo .. així que potser si que encara faràs sort.. anims.. que el no ja el tenim , el si pot esdevenir justament.. ni que sigui per aquesta vegada .

Boladevidre ha dit...

Gràcies Stas. Agraeixo el teu suport. Noia són coses que s'han d'aguantar. El fotut és que es suma a l'atur, a no tenir un duro, a què ve l'hivern i a què començo a estar fart de tot. ës un bon embolic i tinc recursos imaginatius, és cert. Però en qualsevol moment em poden fallar els ànims. Què hi farem! Gent de fora vingueren (amb les seves maneres)...