traducció - translate - traducción

7.8.14

QUAN ENS FEM LA FOTO (TONI SOLER)

fonts:
http://www.ara.cat/premium/tema_del_dia/foto_0_1186681389.html
http://www.ara.cat/xarxes/toni_soler-Twitter_0_1188481316.html#rlabs=1

El procés és tan inclusiu i transversal que no demana comptes a ningú. Però els independentistes no són idiotes i tenen memòria. Que tothom s’ho apunti.
Aquí n’hi ha uns quants que piquen pedra, i al darrere n’hi ha molts més que els segueixen, perquè s’ho creuen de veritat. Després hi ha una colleta que està jugant al sobiranista per guanyar vots, o per no perdre audiència, o per fer-se perdonar corrupteles. Hi ha qui es manté en el punt just d’incertesa per evitar quedar-se fora de joc. Hi ha federalistes que deixaran de ser-ho en el cas que l’independentisme sigui derrotat. Hi ha en Duran i Lleida. Hi ha convergents que li fan el llit a Artur Mas. I fins i tot hi ha certa esquerra alternativa que no es mullarà fins que no se sàpiga com acaba tot.
Farem un país per a tothom, esclar; però m’agradaria pensar que, si ens en sortim, els oportunistes rebran el tracte que es mereixen quan intentin fer-se la fotografia al costat dels vencedors.
___________________________________________________

Toni Soler anuncia que deixa Twitter

El periodista diu que se sent decebut perquè hi ha usuaris de la xarxa social "que cobren pels seus insults i difamacions"
El periodista Toni Soler ha anunciat que deixa Twitter després de les crítiques que ha rebut en aquesta xarxa social de sectors antisobiranistes per un article publicat aquest diumenge passat a l'ARA titulat 'Quan ens fem la foto'.
El columnista i productor de programes com 'Polònia' de TV3, amb 142.000 seguidors a Twitter, ha explicat la seva decisió en quatre tuits en què assegura que el seu article ha estat "manipulat de forma indecent" per la dreta espanyola, i afegeix que la seva "decepció" cap a la xarxa de 'microblogging' "s'ha vist ampliada" en saber "de fonts fiables" que "hi ha gent aquí que cobra pels seus insults i difamacions".
L'anunci ha provocat la resposta de desenes de tuitaires que li han demanat que es repensi la decisió i que torni a la xarxa social amb 'hashtags' com #toninopleguis.
2) Això em confirma que Twitter té algunes coses bones, però els riscos són força més grans
3) I la meva decepció s'ha vist ampliada en saber de fonts fiables que hi ha gent aquí que cobra pels seus insults i difamacions.
4) Per tot plegat, benvolguts, us dic adéu-siau amb el millor dels meus somriures.

Share/Bookmark